Антоний разплака Сашка Чипева, Веско иска да го бие / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен…

24
Добави коментар
irraa
irraa

Братът на Бакалови – Антоний, успя само няколко часа след влизането си в Къщата на Big Brother Family да просълзи „отчаяната съпруга” Сашка Чипева и да настрои всички мъже срещу себе си. Варненецът се прояви като много добър психолог и каза директно в очите на старите Съквартиранти какви са те в действителност и как се приемат от хората навън.

 

Антоний заяви на Сашка Чипева, че има „най-красивите истински очи на света”, които обаче са пълни със сълзи от тъга. Това, по думите му, било заради ужасното отношение на съпруга й Павлин към нея. „Имате уникални жени, но вие мъжете сте много смотани”, заяви варненецът. „Вие палячовци умирате от страх, вие сте мъртви души.”

 

Тези откровения сериозно повлияха на емоционалното състояние на Сашка, която през сълзи сподели с порно звездата Анжелика, че е готова да зареже Паоло. „Не искам да бъда с такъв човек, който не ме забелязва по никакъв начин. Мислех, че може да се промени, но не. Да се оправя тогава. За какво да се тормозя, щом си е избрал такъв начин на живот, да си го живее. Не съм видяла друг мъж, който така да не забелязва жена си. Като види други жени, няма ме. Така е тук, така е и на вън. Не искам повече.” Анжелика се опита да успокои приятелката си, заявявайки й, че Паоло я обича и ще се промени.

 

Антоний не пропусна да анализира Елеонора и Корнелия. Според него 19-годишната танцьорка е такава, тъй като е израснала без баща и е нямала модел на мъж, който да търси за свой съпруг. Той определи половинката на Корнелия – Ицо, като негово копие. „Аз те оценявам 10 пъти повече от мъжа ти. Той си прави каквото си иска, не му пука за теб”, заяви още Антоний.

 

Думите на брата на Бакалови страшно много ядосаха мъжете, защото според тях той подучва жените им. Веско Кузмов беше сред най-гневните и директно заяви в лицето на Антоний, че ако ги няма камерите, е щял да го изяде с парцалите и да го пребие. Ицо също не скри, че Тони може да изяде шамарите.

 

Всички стари Съквартиранти решиха, че новите са влезли с цел да ги дразнят и решиха да се съюзят срещу тях и да изгонят. „Чакай да им опукаме парите преди това”, каза пък велинградчанинът Давид.