Медик Фууд / Medic Food ‹ Хранене ‹ е-Магазин – Педиатрична аптека Ерудита

9
Добави коментар
fantomass
fantomass

МЕДИК ФУУД / MEDIC FOOD

прахообразна концентрирана храна

Предназначение:

За хранене на пациенти, които не могат да преглъщат твърда храна или се хранят през сонда.За пациенти, които са недохранени или не могат да приемат храна в нормалния за здрави хора обем.Благоприятно повлиява постоперативния период на възстановяване.Прилага се при всички случаи на непълноценно хранене.Укрепва и възстановява след боледуване.Интензивна храна за спортисти.

Особено подходяща при пациенти след операция на гълтачните органи, хранопровода, стомаха, червата. Показана е за възстановяване на пациенти, които са изпаднали в кома, имат проблеми с преглъщането; за пациенти с неврологични заболявания (инсулт), анорексия или малнутриция. Явява се директен източник на всички незаменими аминокиселини.

Подходяща е за употреба от пациенти с онкологични заболявания (не съдържа цианкобаламин – Витамин В12). Едновременно с това подсилва имунната система чрез вноса на стандартизирани екстракти на лечебните растения алое вера (Aloe vera), жен-шен (Panax ginseng) и котешки нокът (Uncaria tomentosa).

Подходяща е при пациенти с новополучен или хроничен запек – има леко слабително действие.

Медик Фууд е прахообразна храна, която е показана и при активно спортуващи – подпомага растежа на мускулите и натрупването на телесна маса (мас-гейнър).

Медик Фууд е храна, с която могат да бъдат захранвани пациенти след и по време на хранителни разстройства, тежки диарии и ентероколити.

Да се има предвид, че 50 грама от храната съдържат 250 мг натриев цитрат, на което се дължи антиеметичното действие на продукта (потиска гаденето и повръщането).

 

Модификации:

Медик Фууд / Medic Food, гранули 250 грамаМедик Фууд / Medic Food без захар, гранули 250 грама

Състав:

Протеин, соев изолат, глюкоза, фруктоза, малтодекстрин, модифицирано нишесте, витаминен комплекс, фолиева киселина, инозитол, екстракт от алое, екстракт от котешки нокът, жен-шен екстракт, натриев цитрат.

 

 

 

Еднократна доза:

50 грама (приблизително 3 супени лъжици)

Препоръчителна дневна доза:

От 2 до 3 приема на ден (от 100 до 150 грама)

Начин на приложение:

Дозата се разтваря в 200 мл вода и се изпива. Продуктът е студено разтворим. Има приятен плодов вкус.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

Съхранение:

В оригиналната опаковка, на сухо и защитено от светлина място, при температура под 25 °С.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

–––––––––––––––– 

Запитване за актуална цена:

Напишете запитване в раздел КОНТАКТИ на сайта на Педиатрична аптека Ерудита.

Плащане:

Приемаме плащане в брой, с дебитна карта на системата БОРИКА и с кредитни карти VISA или Mastercard.

Условия за доставка по куриер:

Напишете съобщение в раздел КОНТАКТИ на сайта на Педиатрична аптека Ерудита със следната информация:

1. Име на продукта и желано количество;

2. Три имена на получателя;

3. Точен адрес за доставка;

4. Телефон за потвърждение на пратката.

––––––––––– 

Педиатрична аптека Ерудита

 

–––-

Ключови думи: алое недохранване с течна храна и болнична диета хранене на пациенти със сонда храна за пациенти с онкологични заболявания ракови новообразувания рак на стомаха инсулт и мозъчен инсулт алое приема се лесно като се разбърка в малко вода и мляко или плодов сок фрезубин и други течни храни за парентерално хранене на пациенти фрезубин шоко и фрезубин ванилия, както и фрезубин оригинал (неутрал) понякога се използват протеини за спортисти, които не са достатъчно ефективни при малнутриция жени с анорексия и недохранване болничната храна е ужасна използват се картофено пюре и попара с хляб и мазнини предписват се от лекари ендокринолози гастроентеролози или невролози в интензивни отделения с пациенти с мозъчен инсулт удар парализа на горен или долен крайник мощна имуностимулация с алое вера и жен шен, които се допълват от действието на екстракт от котешки нокът саменто тежки хранителни разствойства и диарии недохранване или изтощение след тежко гладуване и диети за сваляне на телесното тегло