Дневен хороскоп за 24 май 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
143
Добави коментар

25-ти лунен ден, Луна в Риби

Днес нашата впечатлителност ще значи има, Луната ще аспектира Нептун и ще ни принуждава да гледаме обикалящата действителност през цветен филтър и своеобразна лупа, която увеличава всичко хубаво или лошо.

Денят може да е много приятен, можем да разчитаме на повече разбиране, емпатия и подкрепа от страна на околните. 

Попиваме чуждите настроения като гъба и традиционно през това време е важно да избираме внимателно компанията си. Ескалират и ярки емоционални преживявания, особено в късния следобед и вечерта, които могат да оставят траен отпечатък в съзнанието ни.

Утре всичко ще ни изглежда по различен начин, но следите от днес и от онова, което сме изпитали като чувства, впечатления, ще се закодира трайно в душата ни.

Интуицията ни е много силна, над средното ниво, хубаво е да не пренебрегваме вътрешния си глас, напротив, препоръчително е да се допитваме до своето подсъзнание, можем да се учудим от резултатите и ориентира, който ще ни даде.

Денят предразполага към раздяла с хора и обстоятелства, които трябва да останат в миналото… Ако днес се разделим с някого или нещо, много често ще означава, че се готвим за голямо ново начало.

Особено уязвими сме към употребата на лекарства, алкохол и упойващи вещества, така че е препоръчително да сме по-внимателни.

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да прекарате деня доста нетрадиционно, може да си устроите семеен празник, да прекарате деня само с предпочитани от вас хора, които са близки до душата и сърцето ви. Може да сте доста емоционални, дори над средното ниво, може да имате предчувствия, случващото се може да напомня на прелистване на нова страница, все едно трябва да оставите нещо зад гърба си, за да отворите място на нещо ново и по-перспективно за вас.

Телец, Дева, Козирог-днес може да проведете доста емоционални разговори, да осъществите подобни срещи, които ще оставят траен отпечатък във вашето съзнание. Денят е важен или показателен за партньорски отношения, приоритетни за вас връзки. Могат да произтекат събития, които да имат широко отражение върху тях. Може да чуете или да изкажете думи, които да имат подобен ефект, възползвайте се и насочвайте внимателно. Подходящо време да усилите позитиви, които укрепват контактите ви и съзнателно да се дистанцирате от онези, които забележите, че ви дестабилизират…

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен от множество ангажименти, които през втората част от деня и вечерта може да са съпътствани от приятно вълнение. Подходящо време да защитите интересите си или могат да произтекат важни събития, които ви показват- какво можете да задържите, допринася за благоденствието ви, от какво да се разграничите, за да се предпазите от щети…Ценете високо хора и обстоятелства, които допринасят за благоденствието ви, често- те ще бъдат онези, на които ще можете да разчитате и в бъдеще.

Риби, Рак, Скорпион– днес често ще се оказвате в център от внимание, ще въздействате силно на околните. Можете да постигнете успехи, резултати, да предизвикате промени с широко отражение. Ще докоснете сърцето на някой, но може да очаквате същото и от близки и любими хора. Ярки и запомнящи се емоционални преживявания, вие ще определяте фона, възползвайте се по оптимален начин…