8 декември, Студентски празник! 2 нощувки, 2 закуски, 1 вечеря, напитки в Етнографски комплекс Делчево, Павловата къща!

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

8 Декември, Студентски празник в Етнографски комплекс Делчево, Павлова къща.

Хотелската част на Етнографски комплекс „Делчево“ са Соломонтовата къща, Мангаловата къща и Павловата къща, те представляват триетажни сгради с еркерно наддаване на втория етаж и с големи чардаци, от където се откриват неповторими гледки едновременно към Славянка ,Родопи планина и поречието на река Места което кара всеки посетител да се наслади на всяка минута, прекарана тук, да отпочине и да се зареди сенергия. Изградени от естествени екоматериали – камък и дърво, създаващи приятна битова атмосфера и усещане за спокойствие, Всичко това е хармонично съчетано с удобството, създавано от съвременна техника, с която са оборудвани всички къщи. В тази обстановка нашите гости са добре дошли да се насладят на всяка минута, да се отпуснат и да почувстват положителната енергия на отминалото време. В механата на Павловата къща се предлагат избрани български ястия и качествени напитки за всеки вкус. Делчево – едно от най-красивите кътчета на Пирин планина. Съхранило традициите, стила и духа на Българското село в Пирина.

 Оферта за 7 и 8 Декември включва:

2 нощувки2 закуски1 вечеря: салата, основно ястие, десертРакия – 50 мл.Безалкохолна напитка – 1 бр.

Етнографски комплекс „Делчево“ предлага на своите гости уникални условия за пълноценна почивка и отдих в къщите си. Невероятната архитектурана старата българска къща, хармонично съчетана със съвременни удобства и обслужване, създава у гостите усещането за домашен уют и топлина. Архитектурният колорит се допълва от механа, барбекю-чеверме, селска фурна, лятна градина , детска площадка, няколко еко пътеки които са на разположение на гостите по всяко време. Къщите са разположени амфитеатрално по скалистите склонове на Пирин планина под връх Костадин, заобиколени от внушителни скални масиви сред естествената зеленина и освежаващата прохлада на вековната букова гора, един уютен пристан за вашите разходки.

Условия
Ваучерът е валиден от 07.12.2013 до 09.12.2013г. 

Ваучерът включва: Оферта за 8 декември, Студентски празник! 2 нощувки, 2 закуски, 1 вечеря, напитки в Етнографски комплекс Делчево, Павловата къща!

 Цена на ваучера 8,90лв, заплаща се в сайта Kolektivni.bg

Доплащане на място в хотела 80,10лв

Обща цена на офертата 89 лв вместо 178 лв

Ваучерът включва и ползване на: Wi-Fi интернет; Паркинг;

Необходима е предварителна резервация на телефон: 0878 334 664

Деца до 6 години се настаняват безплатно в хотела

Промяна на резервация може да бъде направена не по-малко от 7 дни преди датата за настаняване, в противен случай, ваучерът се счита заневалиден.

Намаление може да се ползва само със закупен ваучер от  www.Kolektivni.bg

Виж всички условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След приключване на офертата имате възможност в срок до 3дни да платите вашите заявени ваучери.