Михайлов: Никой не е казал, че има уговорен мач! | TopZalozi.com

2
Добави коментар
premier
premier

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов отново коментира темата за уговорените мачове в родното първенство.

“Престанете да фантазирате. Сигналите идват от УЕФА, но те са само сигнали за наличието на съмнения в по-големи и по-малки залагания в паричната линия. Никой не е казал, че има уговорен мач! В УЕФА има хора, които трябва да си оправдават заплатите. Както каза Мишел Платини 9 милиона евро на година са харчат за това нещо. Въпросните хора седят пред компютъра и гледат мач, който е Х, защо се залага повече на 2-ка или 1-ца. Те са ни дали тези сигнали, прегледал съм ги и предал на Прокуратурата“.

Относно черното тото и очакването на предложенията за промяна в законите по желание на парламентарната комисия след срещата на всички институции преди няколко седмици, бившият вратар каза:

“И ние ще внесем своите предложения в срок, който е 16 декември. Юристите ни работят по тях сега. Но тези предложения трябва да дойдат от законотворците и хората, който са компетентни за това нещо. Каквото решат те, БФС ще се отзове и ще спазва правилата.“

Публикувано: 9 декември 2010, 21:39