Упражнения по стил: Виктория Терзийска » Кой кой е?

5
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес в рубриката ни „Упражнения по стил” отново се спряхме върху българската жена и нейното модно светоусещане. Изборът ни попадна върху стила на Виктория Терзийска, позната на повечето хора като Вики от „Мастило”.

Родната певица винаги е обичала да експериментира с визията си, а нейните превъплъщения са успешни и интересни. В началото на кариерата си изпълнителката ни беше позната повече със своя тинейджърски имидж и лежерно облекло. С годините Вики се изгради като стилна дама с много женствено излъчване.

Самата тя не веднъж е споделяла, че в живота и на сцената е различна. По време на творческите си изяви Вики е много по-истинска и артистична. Ние не се съмняваме в това, защото знаем, че сцената е живота на всеки изпълнител.

Чаровницата споделя в интервюта, че се съобразява с тенденциите до момента, в който й отиват. Любимите й марки са: Dolce&Gabbana, Dsquared2, Alexander McQueen.

Небрежният образ

Може би именно небрежният образ на певицата, я направи любима на много фенове, защото така те я чувстват по-близка до себе си. Тениски със щампи, спортни потници, къси дънки или панталони с тиранти – каквото и да облече Вики е очарователна. Лежерният спортно-елегантен стил е присъщ за нея не само в ежедневието, но и във видеоклиповете, които снима с „Мастило“.

Откровено секси

Виктория не се притеснява да свали дрехите и да покаже добре оформеното си тяло. Красивата българка има с какво да се гордее, защото по бельо също е неустоима. Не случайно феновете я определят като една от най-готините мацки на родната поп сцена! А ние бихме добавили, че стилът на една жена се определя и по бельото, което носи…

Фаталната жена

Обикновено сме свикнали да виждаме Вики усмихната и грееща като слънце, но ролята на фатална жена също й отива много. Рок тенденциите засилват дръзката страна на изпълнителката. Кожен панталон и ръкавици, в комбинация с високи боти с капси, веднага превръщат чаровната блондинка в сексапилна изкусителка. Готическият грим и черната тоналност много й отиват, защото подчертават русата коса на певицата.

Романтика и шик

Обожаваме нежното излъчване на Вики. Певицата изглежда главозамайващо в образа на булка или богиня със свръхестествени способности, каквато е в последния си клип. За елегантната и романтична визия на изпълнителката често се грижи създателката на Astella Atelier – Аля Милушева. Дантелената рокля с ефектен колан с ръчно изработено цвете от органза за корицата на списание „Булка“ е дело на дизайнерката. Нейно произведение е и ефирната рокля от копринен шифон, която носи Вики във видеото на парчето „До края“ на „Мастило“.

Любов към аксесоарите

Вики е фен на аксесоарите. Често в артистичната й визия са включени кожени ръкавици с рок привкус. Като всеки артист на сцената е важно да акцентираш върху тоалета си с атрактивни бижута, но любими са й гривните. Има цяла колекция разнообразни модели. Понякога певицата обича да носи пръстени, обеци и  медальони.

Фото: Диляна Флорентин за сп. Булка, Костадин Кръстев-Коко, сп. EVA (аксесоари)

Автор: Делица Цонева