Камелия и Цветин голи на плажа! (снимки + 18)

7
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

След разплутата задница на Марта Вачкова и голия Милен Цветков, дойде ред да видим и оная работа на гаджето на Камелия – Цветин…

Нудистките изпълнения това лято нямат край! След разплутата задница на Марта Вачкова и голия Милен Цветков, дойде ред да видим и оная работа на гаджето на Камелия – Цветин.   Фолкаджийката и благоверният й станаха поредните жертви на морските папараци. Любовната двойка бе щракната да се разхожда досущ като Адам и Ева на роден черноморски плаж.

Двамата не се притеснили от малцината излегнали се върху пясъка туристи, но един от тях им спретнал номер – заснел ги, след което предоставил кадрите на таблоида „Уикенд“.

„Държаха се за ръце и се разхождаха съвсем свободно. Бяха страхотна гледка, досущ като библейска сцена, описват голата сценка очевидци. Ето да се види коя чурка джурка Камелия. Все пак е най-желаната певица в България“.

Дамите на плажа изкоментирали, че размерът на мъжкото достойнство на Цветин не бил никак впечатляващ.

Но пък господата го защитили: „Все пак е в спокойно състояние. Като му дойде музата, сигурно става троен“.

След като си показали срамотиите на нуди плажа, Камелия и Цветин се скрили зад храстите и се отдали на интимни ласки, подгонени от нагона си.

Кибици издават, че звездата на фолка пъшкала доста страстно и силно. Явно размерът все пак я задоволява…

hotarena.net

16/09/2011