Водно конче / Dragonfly 2002

1
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Водно конче / Dragonfly 2002

    Романтика и мистика изпълват трилъра ВОДНО КОНЧЕ – покоряваща история, с участието на Кевин Костнър (Бодигардът, Танцуващият с вълци), Кати Бейтс (Мизъри, Титаник) и Рон Рифкин (Изкушението, Маджестик).

Когато любимата съпруга на д-р Джо Дароу (Костнър) умира трагично по време на милосърдна мисия в джунглите на Южна Америка, Джо потъва в работата си в болницата. Но скоро мистериозни събития – движещи се предмети, съобщения от оцелели след близки до смъртта преживявания пациенти на жена му и странни гласове – го карат да повярва, че тя се опитва да се свърже с него от отвъдното.

Тази свръхестествен филм ще ви остави да гадаете до зашеметяващия и изненадващ край.

Държава:

  САЩ,  Германия

Година:  
2002

Времетраене:  
104 мин.

Жанрове:  
Трилър   Романтичен   Мистерия   
Режисьор:  
Том Шадиак 
В ролите:  

Кевин Костнър ,  Сузана Томпсън ,  Джо Мортън ,  Рон Рифкин ,  Кати Бейтс ,  Робърт Байли Младши ,  Джейкъб Смит ,  Джей Томас ,  Лиза Бейнс ,  Мат Кравен, Кейси Бигс, Лесли Хоуп, Питър Хансен, Мерибет Фишър, Ким Стантън 

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.