Цар Киро повърна и припадна в съда, изкарват го на носилка

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Кирил Рашков колабира на заседание в асеновградския районен съд, в което се яви като свидетел днес на обяд, съобщи „Под тепето“.

Рашков, по-известен като „Цар Киро“, дойде в съдебната зала изключително блед, за да даде свидетелски показания по дело за клевета срещу бившия му адвокат. Още на втората минута на Рашков му прилоша. Той повърна и припадна пред съдиите и съдебна охрана. „Лошо ми, е умирам, дайте ми вода“, каза Кирил Рашков. Той загуби съзнание за няколко секунди, а минута по-късно пред съда вече спираше Спешна помощ. Той бе откаран с линейка до близката клиника, а делото бе отложено заради инцидента.

Кирил Рашков излежава присъда от 2,6 години лишаване от свобода в пловдивския затвор за заплаха за убийство на Веселин Христов.

На следващото заседание на 27 март ще бъдат изслушани записи на два броя дискове с изявленията на адвокат Марков пред медиите на 8 март миналата година. Тогава Кирил Рашков също трябва да се яви, ако е в добро здравословно състояние. Адвокат Марков държи на неговите показания, защото по думите му всичко, което е казал пред медиите, е било продиктувано от Кирил Рашков, с който се видял в затвора, преди да пристигне в Катуница, където горяха сгради на фамилия Рашкови.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти