Kuhnia.bg – Обзавеждане за кухня директно от производител – кухненски мебели, уреди за вграждане, бяла техника, проектиране…

1
Добави коментар
forceoil
forceoil

Обзавеждането, на вашата кухня е важна и отговорна стъпка, която трябва да се извърши прецизно и качествено. Ако отделите нужното време за това, ще получите удовлетворение и удоволствие от времето прекарано там. Ето защо ние създадохме този сайт с мисълта за вас, нашите потребители, които имат нужда от помощ, за да се ориентират в огромния свят на сувременните кухни.

 

Ние имаме над 14 годишен опит в проектирането и производството на кухни. Разполагаме със собствена производствена база, а нашите дизайнери посещават всички форуми във Германия, Англия, Италия , за да може да предложим последните тенденции във съвременната кухня.

 

Доверете се на нашите консултанти, с чиято помощ ще намерите отговорите на всички ваши въпроси свързани с обзавеждането на вашата кухня, ще откриете най-подходящите уреди за вграждане и съвременни механизми. Дали търсите стандартни модули или се нуждаете от индивидуален проект – нашите дизайнери ще намерят най-доброто решение за Вас.

 

Ние ще ви помогнем да преминете лесно през целия процес на  избор, поръчка и монтаж на мебелите, за да получите кухнята на вашите мечти.