Самолетни билети София – Бургас: Изгодно на море в Сарафово

2
202
Добави коментар
travelmix
travelmix

Идеи за море: До Бургас със самолет през Август

публикувано на 31.07.2018 18:29

Ретрото е на мода…Ще ви върнем в позабравените моменти от миналото когато до Бургас се пътуваше със самолет. Знаете ли, че днес, това също е възможно, пък и на достъпна цена. През летният сезон и по-специално през месец Август България Ер изпълнява ежеденвно полети София – Бургас, което Ви позволява да изкарате една приятна почивка на Южното Черноморие по въздух. Ако решите да отседнете в Сарафово, дори не е нужно да ползвате общетствен транспорт, защото Бургаското летище е буквално в квартала. До автогара Юг в Бургас пък може да стигнете с градски автобус. Ето и разписанието.

Полетът отнема само 50 минути и стартира от гейт вътрешни полети на терминал 2 на летище София, който пък е точно до входа на метро станцията „Летище София“. Не минавате през досадните паспортни проверки, може да сте на гишето 40 минути преди обявеното полетното време, въобще лесно и улеснено. 

Ето всъщност и графиката на самият полет, който като чисто време от излитане до кацане протича за по-малко от 40 минути и минава над Стара Планина:

А ето и най-приемливата цена за избрани дати през Август 2018. Тази опция струваща 78 евро Ви дава възможност да изкарате 4 пълни дни в Бургас:

Еднопосочни билети се намират на цени от 30 евро:

А ето тук може да разгледате всички възможни дати и да резервирате изгодните оферти: Самолетни билети София – Бургас – София

Тук може да видите карта на всички хотели и къщи за гости в Сарафово – в непосредствена близост до летището. Цените започват от 50 лв. на вечер. Кликенте на картата за да ги разгледате и резервирате:

Всички хотели, апартаменти и къщи за гости в Сарафово: Резервирайте лесно и сигурно

За желаещите да отседнат в Бургас, тук можете да разгледате над 600 оферти

Нека не забравяме и над 1400 места за настаняване в Слънчев бряг

Подарете си това незабравимо пътуване!

За да следите интересните статии на travelmix.bg, последвайте ни във фейсбук