Коли за скрап | Коли за скрап. Изкупуване на стари коли.

1
Добави коментар
w3bs1t3
w3bs1t3

Всички стари автомобили подлежат на сериозна амортизация и когато остареят прекалено много те биват бракувани или иначе казано предават се за скрап. Много автоморги изкупуват коли за скрап, като естествено се заплащат символични суми. Ако очаквате да изкарате пари от Вашата стара и напълно непотребна кола то да я предадете за скрап не е начина.

Бизнесът с коли за скрап обаче има своите плюсове. Много стари и дори нови, но катастрофирали тежко коли се предават за скрап. Макар че е лошо по пътищата се случват катастрофи и в следствие от това много коли се продават за скрап. Дори има закон за прекалено стари автомобили да бъдат бракувани, защото представляват риск на пътното платно. Точно тези автомобили масово се продаваха за вторични суровини преди известно време. Много трабанти, жигули и лади бяха върнати в различни автоморги.

И ето идва момента, в който трябва да се разговорим по-обстойно за издаването на коли за скрап. В интернет се предлагат услуги, които могат да се ползват на Ваш адрес т.е. при желание от Ваша страна да продадете Вашата кола за скрап Вие се обаждате и на място пристига оборудван камион, който ще взема автомобила Ви. След това ще Ви бъде платено и ще вземат колата.

автомобил, вторични суровини, изкупуване, коли за скрап, koli