Гола и секси Джей Ло представя ново ухание » Аромати

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Певицата и актриса Дженифър Лопес пусна на пазара поредния парфюм от колекцията си, която вече наброява цели 18 аромата. Латино дивата засне рекламна кампания, в която позира гола и демонстрира красиви женствени форми.

Сигурни сме, че с подобни изкусителни кадри, новият парфюм „Glowing“ бързо ще привлече вниманието на ценителите. Интересен факт е, че Джей Ло сама измисля концепцията на рекламата, което пък ни говори, че звездата има и усет към маркетинга.

Новото ухание е продължение на парфюма „Glow“, чийто дебют беше през 2002 година. Лопес сподели, че „Glowing“ се различава от аромата и е един вид еволюция на това, което е създала преди 10 години.

„Glowing“ е много натурален и чист аромат. Винаги съм искала точно това. Харесват ми сапунените, чисти аромати. Това е дървесен аромат в духа на Ню Йорк – дързък и секси”, сподели звездата.

Уханието съдържа нотки на амбър, бергамонт, мандарина, сандалово дърво, ванилия, кашмирен мускус и различни масла. А, какво ще кажете за идеята за светеща бутилка?

Автор: Делица Цонева