Модерен интериор в бяло и червено » eMODNO у дома

4
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес в духа на 1-ви март решихме да ви представим няколко интересни решения за интериор в червено-бяла стилистика. Сигурни сме, че много от вас са почитатели на тази визия в обзавеждането, тъй като тя носи усещане за елегантност и стил, а в същото време звучи много модерно и атрактивно.

От гледна точка на цветовата палитра, тази комбинация придава свежест на интериора. Чистотата на белия цвят успокоява активното червено и внася баланс в атмосферата на стаите. Ако добавите черно или сиво ще създадете още контраст и графична визия във вашия дом.

Може да заложите на тази стилистика за всяка една стая във вашия дом, но трябва да внимавате в каква степен боравите с червеното. За кухнята, хола, дневната и банята можете да си позволите повече от яркия нюанс. Но ако става дума за спалнята, заложете само на колоритни акценти, без да прекалявате. Това е помещението, в което си почивате, затова цветовете не трябва да са твърде натрапчиви.

Съветваме ви, ако боядисвате стените в червено да използвате цвета само за една или две от повърхностите. На червена стена стоят много ефектно модерни пана, картини и фотографии. Активният цвят е подходящ за диван, възглавници, завеси, лампи, вази и други елементи от обзавеждането.

Вижте нашите предложения в тази стилистика. Подбрали сме както реални снимки на модерни къщи, така и графични проекти за вътрешен интериор. Почерпете вдъхновение за обзавеждането във вашето жилище!

Автор: Делица Цонева