Агенция по заетостта набира кандидати за работа в сферата на туризма в Германия

1
334
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Агенция по заетостта набира кандидати за работа в сферата на туризма в Германия. 30 души ще бъдат поканени на интервю в Бургас и в края на годината да започнат желаната работа. Позициите са във верига хотели “Мarriott”, както и в ресторанти за бързо хранене “McDonald’s” във Франкфурт и региона.

Заплащането на одобрените кандидати за хотели „Мarriott“ е от 2054,00 EUR до 2206,00 EUR, според професионалната квалификацията и опита, а в „McDonald’s“ – 8,60 евро/час, според тарифния договор. Работното време по 30-те оферти също е регламентирано, като за „McDonald’s“ то е 5 дни седмично (понеделник–неделя) на смени в различни сфери – кухня, каса, склад, почистване. Предложението на хотели „Мarriott“ е за пълен работен ден – 38,8 часа/седмично, на смени.

Двамата работодатели ще оказват и допълнителна подкрепа на избраните кандидати. „McDonald’s“ ще подпомага своите избраници при наемането на жилище (предоставяне на контакти) и ще предоставя безплатна храна за персонала през работно време. Хотели „Мarriott“ осигуряват възможност за временно настаняване, като също включват храна за периода на работното време.

Кандидатите следва да изпратят по електронна поща автобиография в EUROPASS формат (задължително) на немски или английски език, мотивационно писмо, сертификати в оригинал и с превод, документи за образование по специалността,  препоръки (при наличие). Всички документи трябва да са преведени на немски или английски език според изискванията на конкретните оферти.

Желаещите могат да изпращат документи на следните е-мейл адреси: • За работа в ресторанти „McDonald’s“ (в сферата на системната гастрономия): [email protected]. • За работа в хотели „Мarriott“ (в сферата на хотелиерство и ресторантьорство): [email protected]

Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю на 22.11.2016 г. в гр. Бургас, което ще се проведе на немски език от представители на германската Централата за международно и специализирано посредничество в гр. Франкфурт.

Подборът на персонал се осъществява от Агенцията по заетостта и EURES България, в сътрудничество с германската Федерална агенция по труда.