Стела Маккартни с линия бельо на достъпни цени » LookBook

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Творческият маниер на Стела Маккартни винаги ни е допадал, защото тя успява да придаде живот на формата по много изтънчен и деликатен начин, подчертавайки усещането за женственост.

Дизайнерката зарадва всички свои почитатели с ежедневна линия бельо за сезон есен-зима 2012-2013 година. Още по-добрата новина е, че колекцията е на достъпни цени. Цената на сутиените започва от 50$, а на бикините около 30$, като най-скъпите продукти достигат стойност до 100$.

Линията ще бъде пусната в продажба от 1 август в бутиците на марката и онлайн магазина. Ако ви допадат моделите, сътворени от дизайнерката, можете да се сдобиете с комплект стилно бельо, защото доставки от интернет сайта има и до България.

Типично в стилистиката на Stella McCartney бельото е с изчистен силует, за да създава необходимия комфорт на дамите в забързаното ежедневие. Кройките са повлияни от спортната визия, но са пречупени през призмата на елегантността, което им придава чувствено звучене.

Цветовата палитра включва най-различни стилни нюанси като черно, сиво, синьо. За ушиването на бельото са използвани материи като ограничен памук и дантела.

Автор: Делица Цонева