Лаптоп Lenovo ThinkPad X1 carbon атакува пазара на ултрабуци | Видео Клипове

4
Добави коментар
ka64ei
ka64ei

Lenovo атакуват пазара на ултрабуци с новия усъвършенстван модел ThinkPad X1 carbon. Това е улта здрав, ултра лек и ултра качествен Lenovo лаптоп, с корпус от карбонови нишки. Именно те гарантират невероятната здравина и качество. А да не забравяме все пак, че серията лаптопи ThinkPad се слави като една от най-качествените още от времето на IBM.

На моделът ThinkPad X1 carbon се възлагат много надежди, а именно да откъсне сериозен пазарен дял от продажбата на лаптопи Apple MacBook Air. Моделът на Lenovo е насочен именно като пряка конкуренция на MacBook Air, но само времето ще покаже дали това ще се случи.

Дори да не стане продаван, колкото него то със сигурност X1 carbon ще стане любим за много бизнес потребители, изискващи качество, здравина, компактност и бизнес екстри за преносимия си компютър. Ще споменем накратко, че мобилния компютър ThinkPad X1 Carbon e само 1.36 килограма, а в най-задната си част е дебел едва 18 mm.

Едно истинско малко бижу. Относно здравината няма какво да се добави – презентаторите от видеото тук, пускат лаптопа от височина над 5 метра… Какво очаквате? Да се разхвърчат батерия, клавиатура и смачкан дисплей ли? Не, след удара ултрабука е невредим. Доста показателно и наистина добра реклама за Lenovo. Да се надяваме, че скоро новия модел ThinkPad X1 carbon ще се появи и на българския пазар.