Есенен маникюр в colour-block стил » Красота

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Атрактивните многоцветни десени, които са любими на дизайнерите напоследък, ще продължат да властват и през есента, но не само под формата на облекла и аксесоари. Маникюрът на дамите през студения сезон ще бъде ултра колоритен и забелязващ се.

Не се колебайте да обрисувате ноктите си с интересна „композиция”, приличаща на цветно пано, защото този тренд ще бъде хит през идния сезон. Визията ви ще се открои и освежи, а маникюрът ще допълни шикозното ви излъчване.

Видът на декорацията върху ноктите може да съобразите с облеклото и аксесоарите или да заложите на вариант в контраст с изчистен стайлинг. Този тип маникюр е изключително ефектен, а се постига лесно и бързо дори в домашни условия.

Изграждането на цветни „блокове” върху ноктите лесно се постига с наслагване на различни нюанси един върху друг в прави геометрични форми. Лаковете за декорация, които са с тънка четка, ще ви помогнат да постигнете по прецизни резултати, като разделяте цветовете един от друг с фин контур.

Изборът на цветове зависи от личното ви светоусещане, затова ние само ще ви дадем няколко идеи, но вие се доверете на вашето въображение и предпочитания!

Автор: Делица Цонева