Топ 5 на най-красивите италиански модели » Кой кой е?

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Бившата първа дама на Франция Карла Бруни-Саркози оглави класация за най-красивите италиански топ манекенки, макар че вече придоби френско гражданство.

Карла, която беше на върха на славата си през 90-те години и делеше модния подиум с красавици като Наоми Кембъл и Клаудия Шифър, е поставена безапелационно на първо място, макар отдавна вече да е загърбила модната си кариера.

Съвсем заслужено на второ място е божествената Бианка Балти, лице на модната марка Долче и Габана. Красавицата  участва във всички рекламни кампании на марката и открива ревютата й. Моделът с магнетичен син поглед е лице и на Л`Ореал Париж.

Следва Мария Карла Босконо, нетипична красавица, която представи много рекламни кампании през изминалото лято. Тя стана лице на марки като Ив Сен Лоран, Роберто Кавали, Прада. Карла придоби популярност с участието си в рекламната кампания за парфюма на Живанши „Черна далия“.

Четвъртото място е за новото лице на Жерар Дарел – Елиза Седнауи, която освен като манекенка се изявява и като актриса, а на пето място е поставена Катерина Раваглия – италианска красавица с нежно излъчване, която заслужава да бъде следена отблизо.

източник: БГНЕС