Едно незабравимо Кръщене с Агенция ЛУКС ПАРТИ | Bebok.eu – статии за бременността, раждането, майчинството, възпитанието и…

32
Добави коментар
ikonsulova
ikonsulova

 

Тайнството Кръщение се извършва само веднъж и затова е неповторимо като раждането на човека. То е първото от седемте тайнства, което приобщава човек към християнството.

Кръщенето е тайнство, в което вярващият чрез трикратно потапяне във вода и произнасяне името на Отца и Сина и Светия Дух от свещеника се очиства от първородния грях и своите лични грехове.

Кръстниците в православната църква поемат грижата да наставляват и напътстват новокръстените в бъдещия им живот на християни.

Миропомазването се извършва веднага след кръщението. Обединяването на двете тайнства е твърде древно. Светият Дух бележи душата на посвещавания с небесен и божествен печат, а видимо това става, когато свещеникът помазва със св. миро тялото на новокръстения.

В Шоу Рума на Агенция ЛУКС ПАРТИ ще намерите всичко необходимо за Светото тайнство.

·        Тематични покани за кръщене ·        Книги за кръщене ·        Ритуални свещи ·        Комплекти за кръщене ·        Персонализирани кърпи за кръщене с изящна бродерия /име и дата / ·        Кутия за кичур коса ·        Шише за олио ·        Вино и мед ·        Голямо разнообразие на бутикови сладки за Кръщене ·        Тематична торта за кръщене ·        Подаръци за Вашите гости ·        Профисионален фотограф ·        Видео заснемане ·        Украса за купол ·        Декориране на ресторанта за Вашето кръщене