Въведоха нови паркоместа – директно в класната стая

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Въведоха нови паркоместа – директно в класната стая

Жена на 64 години паркира колата си с гръм и трясък директно в класната стая

Нетрадиционният екшън се разиграл в гр. Люцерн в Швейцария, оповестиха в Digital Spy и цитирани от inews.bg.
Инцидентът станал, след като жената вместо да натисне педалът на спирачката, натиснала този на газта.

Жена на 64 години паркира колата си с гръм и трясък директно в класната стая

Най-големият късмет от тази ситуация е, че в този ден не е имало учебни занятия. Колата е с начупени стъкла, със смачкани ламарини и броня. Жената шофьор е откарана в болница с леки травми и наранявания.

В началото на зимата в Сливен се разигра много нетрадиционна ситуация. В малка уличка живеели задружно съседите от няколко къщи. Имало място на уличката за тях, за техните деца и леки автомобили.

Но през годините били съборени няколко къщи и издигнати кооперации. Заселили се много семейства. Вече на уличката няма място нито за хората, нито за техните коли.

Елка Трънкова е бизнесдама и кара голям модерен пикап. Тя не може да намери място пред родната си къща, където спокойно да паркира, защото все някой от новоизлюпените съседи спира своята, писаха от sliveninfo.com.

Елка Трънкова започнала да пише предупредителни табели, които поставяла пред дома си, но и те не помогнали. Българите са известни с нахалството си.

Тогава жената решила, че ще постъпи крайно и радикално. Когато се прибрала у дома и заварила спряна на нейното място чужда кола, тя я намачкала с огромния пикап.

Това дръзко поведение на Елка Трънкова доведе 4 полицейски патрула да видят какво става на ул. „Св. Софроний Врачански” в Сливен.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: