My Lands: Печели реални пари, докато играеш! ~ MMORPG news

12
Добави коментар

Мечтата на много геймъри е да печелят пари, докато играят. В повечето съвременни онлайн игри човек  може само да похарчи средства. Днес обаче ще ви покажем една игра, която е различна. Тя се отличава от останалите с това, че имате възможност да изтеглите натрупаните в нея богатства. Запознайте се с военно – икономическата стратегия в реално време My Lands.

Веднага трябва да отбележим, че в тази онлайн игра всеки може да изпита себе си в различни насоки. В нея имате възможност да си взаимодействате и с други играчи: да търгувате, да воювате, да шпионирате, да участвате в турнири, да строите и развивате своя град, а също така да се включвате в кланове и да се съюзявате. Общо взето – да живеете пълноценния живот на стратег и майстор на военните изкуства.

Награда за вашите старания са Черните перли. Те са особен ресурс, който може да превърнете в реални пари и да ги изтеглите от играта, но за това по-късно. Засега само ще отбележим, че начините да се сдобиете с този ресурс са достатъчно много и по-долу ще разкажем по-подробно за тях.

Начало
И така, дайте да разберем, с какво ни предстои да се сблъскаме в самото начало на играта.
Първо трябва да определите своята раса – дали ще се сражавате на страната на елфите или рицарите. На второ място трябва да си изберете сървър. В играта има два сървъра – „Боен“ и „Миньорски“. Основните разлики са в силата на чудовищата, в броя на рудниците и други. След като си изберете сървър, започва и най-интересното – ние попадаме в империята, която от днес ще бъде нашия виртуален дом, където ще се развиваме и строим.

Карта, куестове и „Дърво на науките“ в чудния свят на My Lands

На общата карта на кралството можете да видите, както своите съседи, така и да усвоявате различни земи, да атакувате други играчи и много други интересни занимания.
Освен това в играта има и система от куестове, при изпълнението на които, можете да получите войска и ресурси. „Дървото на науките“ ви позволява да изучите различни занаяти, технологии, подобрения и да откривате нови възможности за строителство на сгради.
Не трябва да се страхувате, че докато сте новобранци, още от първата секунда ще започнат да ви нападат другите играчи. Първоначално вие сте под „Защитата на древните“ и имате възможност спокойно да изучавате виртуалния свят и да се устроите в играта.

Герои

Още една отличителна особеност на тази игра е добре обмислената система на Героите, всеки от който има определен клас ( класовете са три: стратег, градоначалник и вълшебник) и по пет специалности за всеки клас (във всеки клон има по 7 умения).
Ще отбележа, че това нововъведение се явява не просто някаква обикновена възможност, а истинско, особено допълнение, което позволява да се получват нови куестове, да се изучават нови заклинания, да се получават нови нива на развитие, бонуси и какво ли още не.

Да спечелим истински пари
Ето че стигнахме и до най-интригуващата част : как точно играчите могат да спечелят пари в тази игра и най-важното – колко?
В играта има един особен ресурс, който позволява да изтеглите реални пари от нея и това е Черната перла. Има различни начини да добиете Черни перли – в боеве с чудовищата в руините, да превземете Соленото езеро или да спечелите злато на аукциона.

Руините са 7 на брой, като най-големите богатства се намират в руините от по-високите нива. Някои играчи получават хиляди долари за тяхното унищожение, като естествено за това трябва добре да се подготвите: да съберете армия, да наемете и оборудвате герои, да начертаете стратегия и т.н.
Ще отбележим още, че за да изтеглите пари от играта, трябва да сте си закупили абонамент. Впрочем този абонамент се изплаща с лихвите. Реалните пари може да си изтеглите на вашата PayPal  сметка или ако имате такава в Webmoney, като последната не е така популярна в България.
Всички играчи получават промоционален период, по-нататък те сами могат да решат как да играят. В тази онлайн игра можете да играете напълно безплатно или да си купите абонамент, който ви дава повече възможности за увлекателна игра.

На новобранците препоръчваме да се запознаят с Форума на играта. Там може да научите за постиженията на другите играчи, техните истории, да научите подробности за света на My Lands. Освен това там има и много съвети на старите играчи, които ще ви помогнат да разберете как и колко може да печелите в тази игра. Прочетете и подробната Енциклопедия.

Резултат
Да се опише играта и всичките й възможности е невъзможно, за това по-добре е да се разгледа. Едно обаче може да се твърди  – ако ви харесва да изследвате нови земи, да строите крепости, да грабите руини, да трупате ресурси и артефакти, а също така ако търсите игра, където да прекарате приятно времето си, то My Lands е това, от което имате нужда.
Не трябва да забравяме, че тази игра позволява да печелите истински пари, а не просто „да убивате“ времето си, както останалите онлайн игри. Съвсем вероятно е, точно My Lands да стане вашия нов виртуален дом и приятно средство за получаване на допълнителен и при това сериозен доход.
Включете се в загадъчния и увлекателен свят на My Lands.

Източник: http://bg.mylandsgame.info/