Дамски часовници Casio серия Sheen | TikTakStore.EU

32
Добави коментар
vandv
vandv

Серията часовници на Касио – Sheen, до скоро достъпни само на азиатския пазар вече е налична и достъпна в Европа. Също както и в Азия, тази серия предназначена за дамите предизвика голям фурор и в Европа. Пускането на тази серия от страна на Casio не е случайна, до скоро всички свързваха Касио предимно като производител на мъжки часовници. Това все пак беше до някъде оправдано защото те са известни главно с изключително силните мъжки серии като G-Shock и Edifice. По-късно те пускат на пазара и серията за жени Baby-G, но тази серия е предимно насочена към младите момичета и жени с авантюристичен дух.

Точно заради това от Casio решават че е време да пуснат на пазара и серия която да задоволи потребностите и на останалата част от жените. С Sheen колекцията си те успяват да направят точно това, обхващат групата жени за която до преди това са нямали предложения. Не е случайно и че те решават да пуснат серията първо на азиатския пазар. Там конкуренцията между азиатските производители на часовници е най-голяма и затова Касио решават да пуснат серията първо там, и ако тя предизвика интерес у дамите, да пуснат серията и в останалата част от света.

Надеждите им не остават напразни, търсенето на някой от моделите е толкова голямо че на Касио се налага временно да спрат производството на други модели, само за да могат да задоволят търсенето на часовници от серията Sheen. Серията Sheen (блясък) се предлага със всички видове каишки и верижки познати на пазара. И нещо ново, тази серия се предлага и в изключително голяма цветова гама. Това отново се дължи на азиатския пазар, там най-търсените часовници са тези с ярки цветове. Цветните решения за изненада на Касио се приемат също толкова добре и в Европа. Един от най-силните пазари този във Великобритания посреща с отворени обятия тези часовници на японския гигант и британките с удоволствие купуват и носят тези изключителни дамски бижута.

Дамските часовници Sheen са проектирани и създадени за съвременната жена, те са женствени, голяма част от моделите са инкрустирани с цветни или прозрачни кристали. Това придава на тези часовници една още по-голяма женственост и красота.  И ако преди Sheen избора на дамски часовник Касио беше труден, сега вече това е повече от лесно. Тази серия предлага часовници за всички дами, без значение от техния статус и стил на обличане. Имат часовници за всекидневието, часовници издържани в строгия бизнес стил, часовници с ярки цветове с които дамите да изпъкват и да се отличават.

И накрая накратко да споменем, ако искате хубав, здрав и не на последно място красив часовник – то това е Sheen.

За да се запознаете с тези изключителни модели дамски часовници, последвйте линка: Дамски часовници Casio Sheen

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 9.6/10 (5 votes cast)

Дамски часовници Casio серия Sheen, 9.6 out of 10 based on 5 ratings Прочетете още: