групово пазаруване- 40% отстъпка за СПА уикенд в Лутраки Позар – Гърция за Великден, от Натали Травел София – gepi.bg

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

ТРИДНЕВНА АВТОБУСНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ГЪРЦИЯ НА ПРОМО ЦЕНА ОТ 243 ЛЕВА ОТ НАТАЛИ ТРАВЕЛ!

2 НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ + ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ + ТРАНСПОРТ + ТРАНСФЕРИ ДО МИНЕРАЛНИТЕ ИЗВОРИ!

Заслужена почивка през празничните дни! Релакс, спа процедури и много добро настроение! Насладете се на лечебните свойства на минералните извори –  градините на РАЯ.

Офертата включва:

СПА уикенд в Лутраки Позар (Гърция) – 3 дни/ 2 нощувки

Промоционална цена на пакета: 243 лв.

През системата на Gepi.bg заплащате 10 лв. и при представен ваучер в офис на Натали Травел, доплащате 233 лв. 

Дата на отпътуване :  03.05.2013 

Пакетната цена включва:

Транспорт с автобус

Трансфер от хотела до Спа центъра и минералните  извори

2 нощувки  в 2/3-на стая

2 закуски на блок маса

Празнична вечеря с богато меню и вино в таверна с жива музика  

Водач от агенцията 

Пакетната цена не включва:

Застраховка .

Полудневна екскурзия до Едеса  – 15 евро (при група минимум 15 човека) 

Исторически обекти – такси.екскурзовод и екск. обслужване

Вход за Спа център – 2 евро

Доплащане:

Деца до 6 год.- 116 лв.настанени с двама родители

Деца от 6 – 12 год. – 174лв.настанени с двама  възрастни

Курорта Лутраки Позар е от местата, които посетилите го определят с отметка – трябва да се види! Курорта съществува от незапомнени времена, споменава се още в древността от Херодот и от бащата на медицината – Хипократ. Лутраки Позар е едно невероятно място, сякаш недокоснато от времето. Курорта е неповторим и изключителен с това, че едновременно и един до друг се намират ледено студени и топли минерални извори, благодатно изливащи и събиращи водите си в една цяла река. Водата в реката от едната страна е ледена, но само на метър разстояние вече е топла минерална вода с температура 37 градуса.

Днес на мястото, освен естествения басейн в коритото на реката е изграден и закрит СПА център, който предлага: четири басейна разделени за ползване от мъже и жени, външен басейн и масаженн център. Спа центърът, както и басейна, естествено образуван в реката са с работно време от 07:00 до 22:00 ч. Таксата за ползване на естествения басейн в реката е 2 евро, за ползване на открития басейн се заплаща – 4 евро, а за закритите басейни таксата е 5 евро. В градчето има множество таверни ,магазинчета , хотели. От заведенията се носи неповторима  музика, която може да чуеш само в Гърция.

Лечебни свойства на минералните извори:

Ревматоиден артрит

Хроничен ревматоиден артрит

Камъни в жлъчката

Гинекологични  и бъбречни  болести

Невролитиаза 

Инфекции 

Стомашни болести

Кожна екзема

Програма на пътуването:                                               

1 ден София  – Лутраки

Отпътуване от София-сутринта в 08:00 – стадион „В.Левски” паркинга – по маршрут: Преминаване през ГКПП Кулата / Промахонас. Пристигане след обeд в курорта Лутраки, разположен в подножието на планината Каймакчалан, често наричана – гръцките Алпи. Настаняване в хотел. Свободно време за СПА почивка.  Разходка до СПА центъра на курорта, намиращ се на 390 метра надморска височина. Лечебните води от шест  минерални извора с различна температура се събират заедно, за да образуват естествена река с невероятни естествени водопади. Едната половина от реката е със студена вода, а другата половина от водите на реката са с температура 37 градуса , истински феномен на Природата намиращ се сред зеленина на окръжаващата го гора. Неслучайно наречено това благодатно място – градините на РАЯ, а лечебните води на реката – благословени. Възможност за къпане в басейните на открито: в коритото на самата река или в закритите басейни на специално изградения за целта – СПА център. Вечеря и нощувка.  

2 ден Лутраки – Едеса

Закуска. Свободно време за СПА развлечения или по желание – полудневна екскурзия до град Едеса.

С тази екскурзия ще се докоснете до град с три хиляди години история, столица в миналото на Македонското царство при цар Хераклидис Каранос. Град, известен в по-новата си история и под името Воден, дадено му от българския цар Самуил, заради изобилието от вода тук.  Днес, мястото е посещавано целогодишно от хиляди туристи, привлечени от водопадите с удивителна красота. Водите на единият от тях, наречен на царя Каранос, падат от 70 метра височина. В свободното време можете да се разходите в града или да обядвате в ресторанта край водопадите. Отътуване в 10:00 часа с престой в града за около три часа. Завръщане в Лутраки. Свободно време за почивка или къпане в изворите.

Вечеря в 21.00 часа в таверна с богато меню и жива музика. Нощувка.

3 ден Лутраки – София

Закуска. Свободно време за обяд и СПА развлечения до 12.00ч. Освобождаване на хотела. Отпътуване за  България. Пристигане в София вечерта.

Пакетната цена е калкулирана при  група  от 30 човека  !

За желаещи да пътуват със собствен транспорт се приспада 30лв. от пакетната цена !!!

Категория: Туризъм-Хотели

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен