Най-новият хит сред дамите – татуировки на гърдите | Teenproblem.net

0
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

От много години хората харесват трайните рисунки върху кожата, известни като татуировки. В днешно време те се правят в професионални студиа от татуировчици с помощта на специална механизирана игла, която инжектира минимални количества мастило под кожата. Повечето татуировки са черни, но има хора, които предпочитат по-цветните рисунки.

 

 

Някои имат желание да се сдобият с малка рисунка, докато други с удоволствие изрисуват целите си ръце, крака и пр.

 

В миналото хората са се татуирали по религиозни, социални и културни причини, а в днешно време – поради модно увлечение. Хубаво е да се знае, че татуирането не е напълно безопасно. Ако материалите не са стерилизирани, напълно възможно е да си докарате всевъзможни възпаления на кожата, които да прераснат в рак или да се заразите с хепатит или СПИН.

 

В последно време най-модерната татуировка сред представителките на нежния пол е на ареолите на гърдите, които им дават цвят и очертания, пише в. „Telegraph“. Първоначално с такива рисунки се сдобивали само жени, претърпели операция заради рак на гърдата, но с времето идеята се разпространила и сред останалите дами.

 

Татуировката е полу-перманентна и трае между 12 и 18 месеца. Процедурата е около 2 часа и струва 1 200 британски лири. Неприятното в случая е, че тази част на кожата е изключително чувствителна и жената трябва да изтърпи доста болка, за да се сдобие с така желаната татуировка.