Звезден стил от червения килим в Кан 2013 » eMODNO мнение

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес продължаваме с поредната порция стил, който демонстрираха знаменитостите по време на фестивала в Кан. Освен вълненията около кинопрограмата и наградите, събитието винаги се е отличавало с огромен интерес към визията на дамите.

Затова днес отново ще разгледаме с любопитство няколко интересни аутфита, които ни впечатлиха. Гласувайте в нашата анкета за най-добрата визия!

Много дами заложиха на романтични рокли в светли нюанси. Топмоделът Джоан Смалс подчертава сексапила си с творение на модна къща Emilio Pucci. Джесика Бийл прилича на истинска принцеса с рокля на Marchesa. Даутцен Кроус е заложила на изчистен силует с изискана бяла рокля от Calvin Klein.

Неостаряващата Шерън Стоун изглежда ослепително с шикозна рокля в кобалтово на италианската марка Roberto Cavalli. Никол Кидман винаги впечатлява с интересни решения! Харесваме нейния супер свеж избор на тоалет от L’Wren Scott. Мила Йовович се е спряла на рокля Prada и бляскав клъч.

Страстното червено определено олицетворява чувствената осанка на Дита, която изглежда страхотно с котюр творение на Elie Saab.  Черил се открои с избродирана рокля от есенна колекция на Zuhair Murad. Арая Харгейт излъчва великолепие с рокля в нефритен нюанс на Zac Posen.

Зои Салдана изглежда много кокетно с рокля от есенната колекция на Emanuel Ungaro. Марион Котияр разходи по червения килим ефектен тоалет от най-актуалната колекция на Dior – Resort 2014. Соланж Ноулс е нестандартна както винаги – с бял гащеризон от Stephane Rolland.

Вижте още:

Първи модни акценти от фестивала в Кан

eMODNO с Дженифър Лоурънс

Ева Лонгория без бельо в Кан?

L’Oreal със специална колекция за фестивала в Кан

[polldaddy poll=7120689]

Автор: Делица Цонева