Продуктовото демо – заслужава ли си?

1
Добави коментар

Продуктовото демо – заслужава ли си?

Годината е 2013. Намираме се в епохата на пренасищането. Информацията прелива от всякъде. Оцеляват само тези, които успяват да задържат вниманието на аудиторията за повече от минута. Как обаче се задържа вниманието на съвременния онлайн потребител, който е заобиколен от джаджи, които нон-стоп бибиткат с известия?

Помните ли кога за последно сте се разчуствали при вида на банерна реклама? Никога? А помните ли последното видео, което сте гледали и сте се смели от сърце? Да!?

Истината е, че само видеото е в състояние да ни разтърси из основи. То е и най-мощният стимул за концентрация. Този комуникационен канал няма аналог. Картината, звукът, текстът и движението така се преплитат, че в един момент вие не само, че се смеете ами и сълзи роните. Погледнато от гледна точка на бизнеса видеото може да се превърне в магьосникът, който вдъхва живот на продукта, разказва историята на вашата компания или пък обяснява новата ви идея.

То си заслужава и, защото…

В този ред на мисли решихме да селектираме няколко забележителни продуктови демота, с които да ви накараме да се посмеете, да се инспирирате и да се задействате.

 1. Топката, която се търкаля до безкрай…

2. Чък Норис никога не плаче…

3. Но вие може и да се разплачете…

4. Как един еднорог влиза в употреба…

Продуктовото демо – заслужава ли си? 5.00/5 (100.00%) 1 vote