Винтидж вдъхновение у дома » eMODNO у дома

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Старинното настроение е все по-търсено като идейна концепция в обзавеждането. Този факт никак не е изненадващ, като се има предвид усещането за уют и романтика, което носи винтидж стила.

Попаднахме на уникален дом във винтидж стил, който искаме да споделим с тези от вас, които са ценители на този тип интериор. Сигурни сме, че ще почерпите много креативни идеи от кадрите, изпълнени с красота и елегантност. Тази стилистика е много подходяща за стара аристократична къща или дом в провинцията, какъвто е този от снимките.

Вдъхновяващата фотосесия ни потапя в едно жилище, подчинено на нежна цветна палитра в светла гама. Бяло, екрю, бежово и пастелно кафяво са водещите нюанси, които придават мекота и допълват усещането за светлина.

Изящни мебели като маси, столове, скринове, старинни полилеи и картини придават неустоим характер, пренасяйки ни назад във времето. Текстилът е с деликатни щампи и бродерии, виждаме много бяла дантела, винтидж колекции от стъкло, керамика, стари чадъри и различни декоративни елементи, които допринасят за уникалната атмосфера.

Снимки: Jared Fowler Декоратор: Geraldine Munoz за homelife.com.au

Редактор: Делица Цонева