Безжични микро слушалки за преписване:Бръмбари

1
Добави коментар

Малките технически средства може да са ви от изключително голяма полза, когато става дума за нещо така важно, като професионално развитие. Изработени под различни форми, тези джаджи са просто перфектното допълнение към всеки разговор, среща или разговор. Носещо след себе си положителните страни на съвременната техника и комуникация.

Какво точно имаме предвид? Да си представим, че вие сте търговски директор на сравнително голяма компания, на които съответно често му се налага да пътува, за да уговаря срещи и подписва договори. Но от друга страна и от седалището на фирмата, доста често ви търсят за едно или друго. И тъй като пътувате със служебна кола и не искате да я ударите, всеки път когато пътувате за друг град и телефона ви иззвъни, вие отбивате и едва след като затворите продължавате. Или пък сте принудени да се борите с множеството кабели на хендсфрито.

За да избегнете всичкото това неудобство и възможността да стигнете от точка А до точка Б   след няколко часа, ви предлагаме да изберете една от разнообразните микрослушалки. Те се поставят в ухото, свързват се с примката и телефона, и…забравяте за тях. Те са така малки, че прилепвайки към ушната мида, де факто те се превръщат в него неизменно свързано с вашето тяло. И лесно за използване.

Когато телефона звънне, само трябва да натиснете копчето на примката, удобно разположено в близост до ръката ви, и ще можете да проведете един добър и ползотворен разговор.