Стенимар ЕООД | Транспортни ленти, ремъци, скоби за транспортни ленти, ролки

1
Добави коментар
stenimar
stenimar

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ
от транспортни ленти, скоби и ролки за транспортни ленти и ремъци

Предлаганите от нас продукти са на световно извесни компании с голям опит в областа на производството на транспортни ленти, ремъци, ролки и скоби за транспортни ленти, както допълнителни покрития и повърхностни форми и аксесоари за тях . В своя опит те са натрупали инфорамция за различните потербности и нужди за всеки бранш, в който се използват техните продукти.

 

Прилагайки своя опит и съобразявайки се с динамиката и развитието в промишлеността, те постоянно променят и обновяват своята продуктова гама, предлагайки специфични продукти за специфицни потребности в даден бранш.

 

Променяйки и обогатявайки гамата си с повърхносттни форми на транспортните ленти и плоските ремъци, те са винаги актуални и в услуга на своите клиенти. Някои от тях започват производства на продукти с нови и спечифични материали, които до момента са произвеждани по класически методи и материали, такива са например трапецовидни ремъци прозивеждани от полиуретан, като запазват и дори повишават голяма част от техните характеристики.

 

прочети повече