Цени за изработка,разпространение и печат на флаери-фирма Буржоазия

1
Добави коментар
delfin13
delfin13

Защо да рекламирате с флаери?

Печат на флаери София

Флаерите са едно от най-масовите рекламни средства и в това няма нищо случайно. Те за познати на всички – и на самите марки, и на потребителите. Въпреки редицата преимущества, които дава онлайн рекламата, без никакво съмнение рекламните флаери ще останат предпочитани поради „живата“ връзка продукт – клиент. Когато искате да споделите важна информация за вас или вашата марка, това е изключително удачно решение. Защо ли?

Много просто – вие можете да избирате потенциалните си клиенти и тази възможност за селектиране ги прави уникални. Ако искате да презентирате козметични продукти например, ваш таргет съвсем естествено ще са дамите.

Доверете се на нашия професионализъм – Рекламна Агенция „Буржоазия“ ще помогне със съвет за дизайна, съдържанието и разпространението на вашите флаери. Кампаниите, на които сме били партньори са завършвали с успех за нашите клиенти.

Какво е преимуществото на рекламните флаери?

Много са причините, заради които можете да се доверите на това рекламни изразни средства, но може би най-важните са ниската им себестойност и почти моментната реализация. Флаерите са удачно средство за отреагиране на кампании, които трябва да се осъществят в кратки срокове. Технологичното време за печат е много по-кратко от изработката на рекламен клип, например. Освен на ръка, те могат да се влагат като рекламен материал в печатни издания или книги.

Преценете внимателно какво искате „да кажете“ чрез вашите флаери. Те могат да бъдат най-разнообразни по форма, големина и цвят. Не забравяйте: когато правилните послания достигнат до правилните хора сте само на крачка от успеха.

Флаери – формати и техническо описание.

Флаерите са едно от най-разпространените средства на печатната реклама. Те се радват на популярност от достатъчно време, за да са познати на потребителите. Заедно с визитките, рекламните флаери са сред водещите комуникационни методи за рекламиране на бизнеса. В нашето съвремие те се ползват за презентиране на компании, марки, събития. Можем да се срещнем с тях на улицата, в обществените сгради или публичните места, които посещаваме.

Независимо с каква цел са създадени, флаерите си приличат – по размер, по типа хартия или отпечатването. За да можете да изберете заедно с Рекламна Агенция „Буржоазия“ най-удачния вариант, ето малко повече информация.

 

Размери на флаери?

размери на флаери

Размерите на  рекламните флаери следват тези на печатните формати, познати на всички. Наред обаче с ползвания във всеки офис А4, тук може да се акцентира и на по-малки параметри. Имайте предвид, че най-популярните флаери са със следната големина: А6 – 10 х 15см А5 – 21 х 15см А4 – 21 х 30см 1/3 от А4 – 10*21см Разбира се, ние сме на разположение и можем да изпълним всякакви нестандартни размери на поръчките. Най-важното е да се избере правилната големина.

Печат на флаери?

Печатът на флаери може да бъде „от лицето“ или на двете страни. Ако имате достатъчно важна новина, не пропускайте да използвате пълноценно печатаемата площ. Хартията, на която се отпечатват вашите флаери най-често е със средно тегло 90 – 130 гр, гланц, хром. Печатниците разполагат с разнообразни хартии, но спрете ли се на много специфични варианти, очаквайте разлика в цената. Най – често цената за печат на флаери се калкулира за 1000 бройки.

Вижте офертата на Рекламна Агенция  „Буржоазия“ за печатни материали и изберете своите флаери. Ние сме готови да помогнем за вашата успешна рекламна кампания.

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най – голямата отплата. Latest posts by Мартин Гочев (see all)