Къде да открием ръчно изработени подаръци – Edna.bg

13
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

В името на благородната кауза

Снимка:
Thinkstock

Деветнадесетият пореден базар на международната благотворителна организация „Марш на любовта“ ще се проведе на 14 и 15 декември в хотел „Шератон“ в София между 10,00 и 20,00 часа.

Както всяка година, посетителите ще имат възможност да изберат подаръци сред голямо разнообразие от ръчно изработена коледна украса, сувенири, картини, бижута, свещи и други изненади, подготвени в празнични опаковки. Събраните средства от продажбата им ще бъдат използвани изцяло за подпомагане на деца, лишени от родителска грижа, възрастни хора и други нуждаещи се.

Вече девет години „Марш на любовта“ поддържа кухня за бедни, която всеки ден осигурява топла храна за социално слаби на територията на община Угърчин.

Коледните и великденски базари на „Марш на любовта“ се провеждат всяка година по едно и също време в Атина, Солун и София. Фондацията развива своята дейност в България повече от 15 години, а нейни представителства има в Италия, Франция, Бразилия и Гърция.

Чрез своите програми „Марш на любовта“ подпомага основно деца, лишени от родителска грижа, както и бедни възрастни хора. Дейността на фондацията е основана изцяло на доброволен принцип и нито един от нейните сътрудници, включително и административният персонал, не получава заплащане, а събраните средства се използват единствено за подпомагане на нуждаещите се.

Коледният благотворителен базар ще бъде съпроводен с класически музикални изпълнения на млади български таланти.

Tиха нощ, свята нощ