Товарни транспортни услуги в София и страната

2
Добави коментар

Ако имате нужда от евтин и надежден товарен транспорт значи сте попаднали на точното място.Ние от „Транспортни услуги София“ можем да решим вашият проблем с преместването на вашето имущество.Ще доставим вашия товар в кратки срокове не само в София,но и в цялата страна. Разполагаме с надежден екип от опитни шофьори и хамали, широк набор от транспортни средства с различен обем и товароносимост (бусове и камиончета с падащ борд).

Ако решите да изберете нас за ваш партньор в преместването и транспорта, ние ще напълно ще оправдаем вашите очаквания по отношение на качество и цена на услугата която желаете. Ще ви дадем оферта с гарантирано най-добра цена за превоз както за района на София, така и за цялата страна.

Ще ви дадем полезни съвети при избор на подходящия за вас товарен автомобил в зависимост от количеството и тежестта на вашите вещи. Ще изберем оптимален маршрут с цел да намалим  вашите транспортни разходи и времето за превоз.

При нас ще получите качествено обслужване на достъпни цени, коректно отношение ,ясни и точни условия и съдействие при товаро-разтоварването от страна на шофьора!

95% от нашите клиенти ни препоръчват, ползвайте ни днес и разберете защо!