Първият фотомодел в инвалидна количка

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Красивото момиче от снимката се казва Маккензи Клеър.

Тя била забелязана съвсем случайно от фотографа Кери Лейн. Тогава тийнейджърката вечеряла с приятеля си, а Кери се приближила до нея, за да изкаже възхищението си от неподправената й красота.

„Една нощ по време на вечеря се огледах и видях най-красивата млада дама. На момента разбрах, че искам да я превърна в русалка и да я снимам във фотосесията, над която работих в момента.” – така започва разказа си Кери в своята Facebook страница.

„В момента, в който видях тази красива червенокоска, се сетих за малката русалка Ариел“, споделя дамата, която носи своя фотоапарат навсякъде. 

Тя разказва как е станала от стола си, за да се запознае с чаровното момиче. И чак тогава видяла, че Маккензи седи на инвалидна количка. 

След като си поговорила с лъчезарната девойка, на Кери й станало ясно – тя е родена да бъде звезда.

Момичето разказва, че се е почувствало страхотно от срещата си с фотографа. Кери не разпитвала какво „не е наред“, нито какво точно се е случило. Просто й предложила да реализират заедно фотосесия. А Маккензи усетила, че наистина е специална, и то не заради инвалидната количка. 

Когато е била на 10 години, безотговорен шофьор предизвикал катастрофа между своята кола и семейния автомобил на Маккензи. Оттогава чаровницата е парализирана от кръста надолу.

Майката на момичето споделя: „Тя би казала: „Никой не би ме харесал за модел. Аз съм в инвалидна количка и не бих могла да правя всички онези неща, които моделите трябва да правят“. 

Оказва се обаче, че тя е страхотен модел! Маккензи е фотогенична, красива и много изящна млада дама, която е заснела прекрасна фотосесия благодарение на случайността. 

„Беше невероятно! Накара ме да се чувствам толкова специална и толкова добре в кожата си… Накара ме да се чувствам силна и горда.“

Тя споделя още, че може би ще стане първия фотомодел в инвалидна количка в света. А ние й пожелаваме още много позитивни емоции!

За още трогателни истории станете част от Jenite.bg във Facebook!