Бельо, което не се вижда: Гащи по-малки от прашки

13
Добави коментар
mayaiv
mayaiv

Бельо, което не се вижда: Гащи по-малки от прашки

21 юни 2014
  Любопитно
   

Прашките са направо огромни спрямо C-string гащите.

Минимализирането, към което се стреми съвременното общество, е видно на всяка крачка. Компютрите ни се побират в джоба, телефоните в ухото, плейлиста с хиляди песни в mp3 плейър… Освен в техниката минимализациятя присъства и в други сфери от ежедневието ни, особено когато иде реч за женското бельо.

Едно време женското долно бельо е включвало цял комплект принадлежности, в който задължително са присъствали и верига и катинар за запазване на девствеността на девойките. Междувременно катинарите и ключовете за тях отпаднаха, а сега вместо ключ е достатъчна една блага дума и „вратата“ се отваря.

Едновремешното женско бельо, което днес наричаме бабешко, за тогавашните мъже е било връх на еротиката. Сексуалната революция обаче доведе и до революция в бельото, което става все по-оскъдно и покрива все по-малко и по-малко. Кюлотите еволюираха в гащи, гащите в прашки и тъкмо си помислихме, че няма бельо, което да скрива по-малко от прашките, появиха се C-string гащите. Те са тотален хит за това лято, покриват буквално само най-необходимото и повече приличат на шнола за глава, отколкото на гащи…

© Любопитно