Серията професионална козметика Naturelle на Jean d’Arcel – нежна грижа от природата

1
Добави коментар
vps
vps

Грижата за кожата с натурални съставки е известна още от древността. Благодарение на силното им и полезно действие, нашата кожа е красива, здрава и сияйна.

Вече повече от 50 години лидерът в производството на професионална козметика за лице Jean d’Arcel съчетава силата на природните съставки с постиженията в науката и модерните технологии.

Естествената грижа в серията за лице и тяло Naturelle е вдъхновена изцяло от магията на природата.

Философията на Naturelle е да черпи най-доброто от Африканските и Китайскитте традиции за красота. Защитата на кожата е поверена най-чистите природни масла от Шеа и Мафура. Използването на професионална козметика гарантира съдържание на 100% натурални съставки, които поддържат и възстановяват естествената красота на кожата.

Кои са предимствата от използването на натурална козметика?

Не съдържа химични или парафинови следи
Не се използват генно модифицирани съставки
Тестовете върху животни са категорично отхвърлени
Без съставки, които се базират на минерални олиа
Лесна и безпроблемна поносимост от човешката кожа
Използват се най-чистите растителни емулсии и масла

Кои съставки са използвани в натуралната серия от предпочитаната професионална козметика?

Съставките безспорно са много повече от тези, които ще се опитаме да изброим. Всички те са внимателно подбрани и съчетани, според тяхното благоприятно въздействие върху нашата кожа. Екип от опитни специалисти се грижи за безкомпромисното качество и действие на предлаганата професионална козметика.

Олио от Жожоба

Това олио се добива, чрез специална технология от семената на орехоподобно растение наречено Жожоба. От химична гледна точка, то е уникално за растителния свят. При съхранение на стайна температура не може да граняса, защото представлява течен восък. Съставено е от алкохоли, свързани с висши мастни киселини. Има отлична попиваемост при всички типове кожа – в това число и склонната към омазняване. Нанесено веднъж, то придава фин и невидим защитен слой, който подхранва и защитава кожата от вредните атмосферни влияния.

Екстракт от Овес

Знаем, че Овесът е доста широко разпространена зърнена култура, произходът и идва от Африка. Използвал се е като домашно средство за лечение още от древни времена. Има много силни защитни свойства и се прилага при различни кожни обриви, измръзване и екземи. Притежава противовъзпалителни и заздравителни свойства. Използван в тази серия професионална козметика, той заздравява раздразнените участъци на кожата, предпазва я и я прави мека и еластична.

Масло то Мафура

Дървото, наречено Мафура е вечно зелено и расте много бавно. На височина може да достигне до 30 метра. В професионалната козметика се използват всички части на дървото ( кора, листа, цветове). Това е така поради съдържащите се големи количества на мононенаситени олеинови киселини, те могат да достигнат до около 50%.

Масло от Шеа

Представлява растителен липид, които се добива от ядките на растението Шеа. Дървото расте предимно в Централна Африка, ядките му наподобяват сливи и имат съдържание на мазнини до 50 %. Добитото масло има богато съдържание на различни каротини, алантоин и витамин Е. Нанесено върху кожата, то има подхранващ, защитен и омекотяващ ефект.

Розова вода

В тази серия професионална козметика тя се използва за нуждите на кожата, като се добива от розовото масло, от което чрез дестилация на водна пара се получава розовата вода. Нанесена върху кожата розовата вода има успокояващо и стимулиращо действие.

Почиства добре лицето и стяга порите. Нейното антибактериално действие помага за лечение на акне.

Кокосово масло

Кокосовото масло е особено подходящо за третиране на суха кожа. Заради своята плътна консистенция е особено популярно и използвано в масажните продукти. Има много нисък вискозитет.

Олио от семки на Тиква

Това олио се получава от преработката на тиквени семки. Има много добър матиращ ефект. Използвано в серията професионална козметика за лице, то гарантира до 8 часа, регулиране себума на кожата, без това да води до изсушаване. Продуктите, в които се съдържа са предназначени за мазна и смесена кожа. Олиото не е комедогенен продукт и не предизвика поява на акне, съвсем спокойно може да се комбинира и с други матиращи продукти.

Олио от Сладък Бадем

Олиото добито от Сладък Бадем е почти без цвят и мирис. Добива се от ядките на растението, които преминават през студено пресоване и филтриране. Особено популярно и често използвано в професионалната козметика за лице, поради своята стабилност и неутралност като мирис и вкус. Овлажнява и предпазва кожата много добре, освен това попива много бързо, омекотява и заглажда повърхностния слой на кожата. Въздейства отлично на изпръхнала суха и застаряваща кожа.

Ако искате най-чистата грижа от природата и максимална полезност върху вашата кожа подберете вашият продукт от серията професионална козметика за лице Naturelle на Jean d’Arcel тук: http://www.jeandarcel.bg/naturelle