Магазин Фантастико БГ Фантастико Каталог

1
Добави коментар
bga
bga

Магазини Фантастико

Магазини Фантастико или „Удоволствието да пазаруваш“ е най-голямата верига супермаркети за хранителни стоки на територията на гр. София. От създаването си през 1991 г. до сега магазините на веригата нарастват до числото 36 и са разположени на едни от най-ключовите места в столицата за удобство на своите клиенти. През 2006 г. веригата отвори и своя първи обект извън София, а именно в гр. Кюстендил.
Във верига магазини Фантастико се прилагат всички световни водещи тенденции при обслужването на клиенти на магазини за хранителни продукти. Магазините се славят с чистия си и спретнат вид, комфорт и уют за своите клиенти. Предлагат се освен традиционните се всеки хранителен магазини – меса, плодове, зеленчуци, хляб и тестени изделия, подправки, напитки, стоки за поддръжка чистотата на дома, също така и храни и продукти подходящи за диабетици и за любители на био храните. Непременно посетете и витрините с готова храна в случай, че пазарувате изморени след работа и нямате време тепърва да приготвяте вечеря.
За удобство на клиентите в магазините са създадени офиси за доставчици на различни услуги, за да съчетаете посещението си с още нещо полезно за вас. Във Фантастико можете да намерите – банкови офиси, фотографски ателиета, клонове застрахователни брокери, фирми за химическо чистене, кафенета, мобилни оператори, служби за пощенски и парични преводи. Наред с това са създадени и много условия за максимално удобно пазаруване, като например паркинги, детски площадки за забавление на най-малките и др.

Магазини Фантастико – Адреси

Освен, че пазаруването във Фантастико е лесно и удобно, то е и изгодно. Всяка седмица можете да се възползвате от нов каталог с промоции на продукти от магазините. Предложенията от брошурата „Фантастико пост“ можете да откриете във всички магазини на веригата обозначени със специален етикет за да отличавате ясно най-добрите оферти. И за да бъде пазаруването за вас още по-изгодно от Фантастико са разработили и 4 собствени марки продукти, целящи позиционирането на висококачествени продукти в най-ниския ценови сегмент. Това са продуктите от марките “ФФвкус”, „ФФдом”, ФФ4лапи” и „ФФбутик”.
Не се колебайте повече и посетете сайта ff-bg.net за да откриете адреса на най-близкия до вас магазин на Фантастико и да се възползвате веднага от най-добрите предложения на каталога с промоции на българската марка. Без значение какво търсите със сигурност ще го намерите там. Със своя асортимент от над 20 000 артикула Фантастико предлага истинско многообразие от хранителни продукти способно да задоволи претенциите и на най-капризните сред вас. Коректност, честност, любезно отношение на ниски цени и с качество, което сте в правото си да изисквате.

Posted by
on July 22, 2014. Filed under Магазини Фантастико.
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0.
You can leave a response or trackback to this entry