Оферта за: Фитнес уред за коремни преси – Advance Body System за 28.90лв (видео)

14
Добави коментар
pavlina.politova
pavlina.politova

8/6/2014

0 Comments

 

ЗА ПОРЪЧКА  кликнете върху  „ПОРЪЧАЙ ОТ ТУК“ или „БУТОН КУПИ СЕГА“

ABS – Advanced Body System е иновативен фитнес уред за коремни преси, който Gold’s Gym определят като „най-бързият начин за оформяне на стегнат секси корем“. Тайната е в регулируемото съпротивление и кинетична сила, която според Gold’s може да достигне до 20 кг. Само за 30 минути на ден ще получите невероятни резултати!

Advanced Body System е помогнал на безброй хора да подобрят телата си. Десетилетия опит и най-новите технологии са включени в този фитнес продукт, така че можете да очаквате чудесни резултати. Готов за използване направо от кутията! Колкото повече се навеждате, толкова по-бързи резултати ще постигнете! ABS е изработен от усъвършенствани материали! Едно от големите му предимства е, че е компактен и лесен за съхранение. Настройки на съпротивлението: ABS Ви позволява да насочвате специфични мускулни групи в горната част на тялото, долната част на тялото и основата! Може да го ползвате, както за оформяне на няколко мускулни групи, така и като част от фитнес програмата Ви за оформяне на цялото тяло.

видео към продукта

Условия: – Всеки може да закупи неограничен брой Фитнес уред за коремни преси – Advance Body Syste , както за себе си така и за подарък. –  За да направите заявка използвайте бутон “Поръчай от тук“ , “Бутон купи сега“ или “Формата за поръчка“ която ще намерите по-долу. Изпратете името на закупения от Вас артикул (модел, брой), точен адрес на който искате да бъде доставена поръчката или удобен за вас офис на Еконт, име и фамилия, телефон. Поръчката може да заявите и на тел.0988824039 , на имейл [email protected]  или на скайп asa.fashion. Поръчаните артикули се доставят максимум до 5-дневен срок.- Закупеният артикул НЕ може да се вземе на място. Получаването на покупката става единствено чрез ДОСТАВКА, която се извършва от куриерска фирма Еконт – до техен офис или до посочен адрес  според тарифата на куриера максимум до 5 работни дни след като се направи заявката.