Курсове по английски език в чужбина | Езиков център WORDS, Бургас | Езикови курсове и обучение в Бургас | WORDS.bg

13
Добави коментар
wordsbg
wordsbg

British Study Centres – Учи английски език в чужбина

Езиков център WORDS, Бургас, е първият сертифициран партньор на British Study Centres, в България. Като техни представители, ние предлагаме пълната програма от езикови курсове по английски език в чужбина.

Само Езиков център WORDS, можеш да получиш най-изчерпателната информация за условията, срокове, записвания, както и да се възползваш от преференциална цена за езиковите курсове по английски език, които British Study Centres предлагат.

Потърси ни чрез познатите контакти, или директно се отбий в офиса ни на ул. „Тутракан“ 3, в Бургас – ще ни е приятно да те запознаем отблизо с дейността на нашите партньори. Ето и отговорите на някои важни въпроси, свързани с тях:

* Кои са British Study Centres?

British Study Centres са водеща образователна институция, съсредоточена в предоставянето на качествено обучение по английски език. С традиция в образованието, датираща от 1930 г., днес British Study Centres имат филиали както във Великобритания, така и в САЩ. В градове като Лондон, Брайтън, Оксфорд, Бърнмоут, Ню Йорк, Бостън, Сан Диего – те обучават десетки хиляди курсисти годишно и са доказани като едно от най-авторитетните имена в областта на езиковите обучения по английски език в чужбина.

British Study Centres са членове на „Британска национална асоциация на акредитираните езикови училища“ (English UK), както и акредитиран център към Британския съвет (British Council). Институцията е носител на наградата „Star” за европейско езиково училище, на списание „Language Travel” през 2010 година.

* Какви курсове по английски език в чужбина предлагат те?

Курсовете, които British Study Centres предлагат са насочени към две възрастови групи – курсове за младежи (Junior courses), от 8 до 18-годишна възраст и курсове за възрастни (Adults courses). Точно както в Езиков център WORDS, курсистите могат да изберат между следните курсове по английски език:

Общ английски език – от ниво Elementary, до ниво Advanced; Бизнес английски език – специализиран курс по бизнес комуникация; Подготовка за международни сертификати – PET, FCE, CAE, TOEFL, IELTS * Защо да уча английски език в чужбина?

Изучаването на английски език, не би било по-лесно и ефективно, ако имаш възможността да пътуваш и да го упражняваш в мултикултурна среда. Сред събеседници, говорещи само на английски, усвояването на езика се случва по естествен път. Учебните групи в British Study Centres, се сформират от курсисти, от различни части на света. Това дава допълнителни възможности за социални контакти, както и безценен опит в практикуването на английски език.

* Трябва ли да владея английски език на определено ниво, за да посещавам курсове на British Study Centres?

Ние, от Езиков център WORDS, Бургас, съветваме нашите курсисти, нивото им на владеене по английски език, да е минимум Elementary. Преподавателският колектив на British Study Centres е изцяло англо-говорящ. Английският език е единственият, на който преминава обучението и комуникацията по време на езиковия курс в чужбина.

* Ще получа ли сертификат, който да удостоверява знанията ми, при завършен курс по английски език в British Study Centres?

Разбира се! В допълнение, сертификатът, който ще получиш при завършен курс на обучение по английски език, в British Study Centres, ще бъде акредитиран и от Британски съвет (British Council).

* Включва ли цената за курса и самолетни билети?

Курсистите ни могат да закупят самолетния си билет напълно свободно от всяка една агенция, занимаваща се с продажба на такива. Тяхната стойност не е включенa в цената на курса. Ние, от Езиков център WORDS, Бургас, можем да съдействаме за закупуването на самолетен билет и да те улесним в тази задача.

* Какви са възможностите за настаняване, по време на курсовете в British Study Centres?

Вариантите пред курсистите на British Study Centres са няколко. В случай, че нямате подходящо място (познат или роднина), където да отседнете, възможностите пред вас остават студентското общежитие, с каквото разполага всеки от центровете, или съжителство в английско семейство.

______________________________________________________

Полезни връзки:

Официален сайт на British Study Centres – http://www.british-study.com

Официален сайт на Британски съвет – http://www.britishcouncil.org/

Официален сайт на EnglishUK – http://www.englishuk.com/