Само в Коч.бг! Ето я истинската история на скандалната Атанаска!

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Истината за Атанаска

Помните ли скандалното момиче, на име Атанска, която взриви социалните мрежи и YouTube, със своите изяви и най-вече с клипа, в който вкарва краставица между краката си? А гледахте ли нейната изява в Нова телевизия, в предаването на Люба Кулезич, която незнайно защо реши да покани точно това момиче и то на този светъл празник?

Е, ние ще ви разкажем истинската история на Атанаска, която ни сподели нейният вече бивш приятел и когото тя обвинява, че я е пребивал и тормозел. От съображения за сигурност ще запазим неговото име в тайна, но ще ви споделим инициалите му – П.К. Момчето беше видимо афектирано от лъжите, които изрече Атанаска по негов адрес и поиска да се защити, като ни помоли да отразим истината в тази скандална история.

Всъщност Атанаска, която се опитва да се направи на „добро момиче“, ходи по кръчми още от 13-годишна и както може би сами се сещате, прелъстява възрастни мъже, за да я черпят и да й купуват парцалки. Същото това 22-годишно момиче, оплакващо се от тормоз е заплашвала П.К, че ще плати 50 лв. на някой, за да го пребие. Същото това момиче, псува наред по интернет, показва безпрецедентно държание, разпространява голите си клипове, а платената журналистка Люба Кулезич, се опита едва ли не да я изкара светица.

Искаме да бъде ясно, че Атанаска изобщо не е „добро момиче“, както самата тя твърди и това може би няма нужда от допълнително обяснение, но това какво прави тя, си е неин личен избор. Ние просто искахме да знаете, че П.К. няма нищо общо с извратеният начин на живот на Атанаска и въпреки 6-месечната им връзка, момчето все още изпитва чувства към нея и не иска да проваля така или иначе, жалкият й живот.

От видеото по-долу, можете да се запознаете с истинската й същност и да посетите каналът й в YouTube, който изобилства от подобна простотия.

Спонсорирани връзки: