ДДД фирма « Борба срещу хлебарки, дървеници и други вредители.

17
Добави коментар
tanito_007
tanito_007

ДДД фирма (фирма за дезинфекция, дезинсекция, дератизация) работеща под контрола на РИОКОЗ – новото наименование на ХЕИ в градовете София и Пловдив.
Ако в момента откривате нов обект подлежащ на контрол от службите на РИОКОЗ (ХЕИ) или сте разочаровани от старата си ДДД фирма ние от www.vrediteli.org можем да ви предложим цялостни решения в борбата срещу вредителите, било те насекоми или гризачи. Нашата ДДД фирма е лицензирана и е регистрирана в Министерство на здравеопазването. Освен това ние за разлика от другите ДДД фирми, работим само със съвременни препарати за унищожаване на вредители, което е гаранция за максимален ефкт при контрола над вредните насекоми и гризачи, а също така предпазва вас и здравето на вашите клиенти от отрицателни последици. Не на последно място е добре да знаете, че при нас работят хора с дългогодишен опит в извършването на дезинфекция, дезинсекция и дератизация.
Обработваме всякакви терени – търговски обекти, частни жилища, зелени площи и т.н. За контакт с нас влезнете в сайтът ни като кликнете върху червеният надпис разположен от ляво над статията или ни потърсете на gsm;0878 20 12 67; 0888 44 99 78.