Category: 11. Небрежен кок само за 3.50 лв

13
Добави коментар

Сайта за СУПЕР ОФЕРТИ ви предлага небрежен кок изработен от синтетична фибра в пет различни цвята на невероятната супер цена от 3.50 лв за брой.

Кокът е класика-знаем това. Красива, елегантна, удобна и обичана прическа е той. Подходящ за специалните ни случай или за ежедневието ни, той често е бил приоритетен при избора ни на прическа. Но ето, че сега класацията измежду модерните прически за този сезон, които са разбира се разновидности на кокът-небрежният кок води първите позиции. Закачлив, той придава на визията ни секси излъчване, с много изтънченост и женственост.

При поръчка упоменавайте какъв цвят искате да поръчате : черен, тъмно червен, кафяв, светло кафяв или рус.

ЗА ПОРЪЧКА  кликнете върху  „БУТОН КУПИ СЕГА“ или „ПОРЪЧАЙ ОТ ТУК“

Този кок придава младежка свежест със своят небрежен и леко закачлив вид и може би това е причината той да бъде винаги предпочитаната прическа от звездите. Днес и вие можете да си подарите този кок на невероятната цена от 3.50 лв и тогава когато бързате и нямате много време или средства за фризьорският салон това приспособление ще ви бъде под ръка в къщи , където сама само за няколко минути ще си направите една изключително атрактивна и забележима прическа, с  която ще привлечете одобрителните погледи навън.

С този кок от синтетична фибра можете да постигнете само за 2 минути красива и модерна прическа сама в къщи, необходимо е само да поставите кока от изкуствен косъм със затягане на ластичната връзка в основата на кока, което става бързо, лесно и удобно, без много усилия.

Инструкции за употреба на кока ще намерите във видеото .

Кокът  – елегантност и женственост е най-предпочитаната прическа от векове. Доверете му се, няма да сгрешите. Ако искате да изглеждате зашеметяващо, купете още днес своят кок от изкуствен косъм и направете своят модерен небрежен кок за ежедневието си през деня или заблестете неустоимо вечер в клуба.

Небрежен кок от изкуствен косъм само за 3.50 лв бройка в 5 различни цвята.

Нужните данни, за да е валидна вашата поръчка са: трите ви Имена, точен Адрес на който искате да бъде доставена поръчката  (или офис на Еконт Експрес във вашият град), Телефон за контакти-важен е, имейл, код на артикула, вид на артикула, посочената цена и бройката. Подпълнете полетата и натиснете „ИЗПРАТИ“. Задължително проверете имейла си за отговор. Може да заявите поръчката си също на телефон 0988824039 или на скайп asa.fashion