Лестър – Челси (29.04.2015)

1
Добави коментар
bgtipsters
bgtipsters

от admin in
April 27, 2015 с
Без Коментари в

АНГЛИЯ , ВИСША ЛИГА , ПРОГНОЗИ

Двубой: Лестър – Челси

Дата: 29 Април, Сряда, 2015

Начален час: 21:45

Отвори си акаунт в Bet365 днес и вземи 100% Депозит Бонус до 100 лв.

Тимът на Челси гостува на Лестър в отложен двубой от 27-ия кръг на „Премиършип“. Възпитаниците на Жозе Моуриньо ще се опитат да направят поредна крачка към титлата, която изглежда все по-близо.

Лестър:

Отборът на Лестър се прероди през този месец и направи най-добрата си серия във Висшата лига. След 8 мача без успех, на 4 април те надиграха Уест Хям с 2:1 като домакин, което бе и началото на четирите поредни победи на тима, който се изкачи на 17-а позиция с актив от 31 точки и има шанс да остане в топ нивото на английския футбол и през следващия сезон.

Предстоящия двубой с Челси не е най-важния на тима и дори е възможно мениджърът Найджъл Пиърсън да даде почивка на някои футболисти. Само три дни по-късно Лестър е домакин на Нюкасъл, където ще има значително повече шансове да спечели, отколкото срещу почти сигурния бъдещ шампион на Англия.

В оставащите си срещи Лестър има и двубои със Съндърланд и Куинс Парк Рейнджърс, които са зад тях в класирането и точно тези срещи ще определят бъдещето на тима във Висшата лига.

Челси:

Съставът на Челси за последно загуби на 1 януари от Тотнъм с 3:5 и оттогава има 9 победи и 4 равенства. Ако бяха победили Арсенал през уикенда, то тимът на Моуриньо можеше да празнува титлата още на “Кинг Пауър Стейдиъм“, но „сините“ ще трябва да отложат празненствата с няколко дни.

Отвори си акаунт в Betfair днес и Играй с €10 и Вземи €30 в Безплатни Залози!

Извън строя за лондончани отново остават нападателите Диего Коща и Люик Реми, които са контузени. На „Емирейтс“ Моуриньо започна без централен нападател, което не попречи на Челси да създаде няколко добри положения за гол.

Факти преди мача:

– Челси се нуждаят от още 6 точки, за да станат шампион във Висшата лига.
– Лестър са в серия от 4 поредни победи във Висшата лига.
– Диего Коста почти със сигурност ще пропусне и предстоящия двубой на “Сините”.

Прогноза: Под 2.5 гола при коефициент 1.95 в