„Хотел – Сирена”, Приморско, хотел, стаи, квартири, ваканция, почивка, море, плаж, почивка в приморско, отель приморско,…

1
Добави коментар
itgstudio
itgstudio

ДОБРЕ ДОШЛИ!

            Хотел „СИРЕНА“ е разположен в сърцето на красивия гр. Приморско – най -предпочитания курорт на Южното черноморско крайбрежие, съчетание от чист морски въздух, красиви плажове, гористи местности и красива природа.

            Хотел „СИРЕНА“ се намира на централната улица на града, непосредствено до градския площад, Община Приморско и пешеходната зона. Едновременно с това и двата плажа на Приморско са съвсем близо – Южният централен плаж е на около 50 м. от хотела, а Северният плаж е на около 300 м. Хотелът е категоризиран с две звезди и работи целогодишно. Разполага със стаи с две и три легла, с капацитет до 45 човека. Стаите са стилно и комфортно обзаведени.  Някои от стаите имат красив изглед към морето, а други, към обновения градски площад с амфитеатър, с безплатна богата културно-развлекателна програма. Хотелът разполага и с определен брой места за паркиране пред и зад хотела. В двора на хотела има кафеавтомат, маси на открито, барбекю и гостите могат за се насладят на прохладните морски вечери, а децата да се забавляват на детските съоръжения.

            Тук всеки гост ще открие съвременни удобства и уютна обстановка, с професионално обслужване на достъпни цени, което е гаранция за пълноценна почивка на море.

            Близостта на плажовете и забележителностите на Приморско, както и приказният изглед ще направят престоя на всеки гост незабравим.

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС!