Мирела Асенова – ПРЪСТОВА ЖИВОПИС

15
Добави коментар

Потомка на стар сливенски род, Мирела Асенова търси различни поприща за познание и изява.Тя е дипломиран инженер-химик и работи в „Институт за специална техника”. През годините се занимава с мениджмънт, изучава японски език, практикува айкидо, карате и се увлича от източните философски школи. Така, търсейки истински своето призвание, тя се запознава с методиката за рисуване с пръсти на подсъзнатено ниво и прилагайки своите знания и умения, придобити и от други школи, започва да създава разноцветни платна с маслени бои, отразяващи богата душевност и творчески замах.

 

 

През 2010г. е представила две изложби в гр.София: В „Галерия за нетрадиционно изкуство – Стефка Балджиева” и в Музея „Земята и хората” – при участието си във Фестивала „Познай себе си”. През 2011г. представя изложба живопис „Водопад от емоции” в  галерия „Май” гр. Сливен.

 

 

През 2012г. разработва курс по рисуване „От сърцето”, в който търсещите творческа изява могат да усвоят разнообразни техники за рисуване с пръсти и да сътворят свои уникални картини, извиращи направо от сърцето.

 

За контакти и записване на курса:

e-mail: [email protected] ,GSM: 0887 961 879

 www.mirelaassenova.com

www.facebook.com/pages/Mirela-Asenova-Paintings