Интересни факти за стрийптиза

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Всеки един си мечтая за подобен тип любовна игра. Оказва се обаче, че този тип танц може да бъде полезен на дамите, не само за сексуална възбуда и укрепване на връзката.

Една от най-любимите изненади на мъжете е стриптийзът. Всеки един си мечтая за подобен тип любовна игра. Оказва се обаче, че този тип танц може да бъде полезен на дамите, не само за сексуална възбуда и укрепване на връзката.
Напоследък стана доста популярно танците на пилон да се тренират като спорт. Доста от жените, даже го практикуват у дома. Нека първо, преди да започнете да се въртите на пилона, да Ви запозная с някои факти за стриптийза.
– Самата дума стриптийз произлиза от английски език strip-събличам, tease- дразня. Същността на този танц е да се прави за удоволствието на мъжа, като танцуващия постепенно, в ритъма на музиката, трябва да съблича дрехите си.
– Един от основните елементи на стриптийза е пилонът, около който танцьорката се разсъблича. Интересно е, че диаметърът на пилона е равен на диаметъра на мъжки полов член със средна големина. Той бил специално замислен така по идея на създателя на първите пилони.

– Първия стриптийз е направен от френска студентка през 1893 година на сцената на Мулен Руж. Тогава обаче горещият танц не бил така добре възприет и момичето било арестувано и глобено 100 франка.
– Скоро след това обаче стриптийзът е признат за изкуство, наред с балета. Получилата най-висок хонорар за един танц е Деми Мур в филма „Стриптийз”- 12 милиона долара.
– Не си мислете, че дамите по стриптийз клубовете са руси и красиви глупачки. Според данните всяка четвърта танцьорка е с висше образование. 20% от танцьорките са се захванали с това точно за да си платят учението.
– Ако искате големи гърди, можете да се захванете с този занаят в САЩ, където към разходите на стриптизьорка се включва и силикон.
– Първият еротичен танц обаче се оказва, че не е стриптийзът. Така наречения танц Кан-кан се появява във Франция половин век преди това. Той първоначално се е изпълнявал в ресторанти и кабарета. Но първоначалната му слава не била добра. Жените, които го изпълняват се смятали за мръсници.
– В Тайланд изпълняват стриптийза по време на погребение, защото смятат, че само така ще успокоят блуждаещата се душа.