Beauty Time: Крем за ръце и нокти Nuxe Reve de Miel 23:36 Милена Петрова 0 Comments

1
Добави коментар

Beauty Time: Крем за ръце и нокти Nuxe Reve de Miel

Ето че съм на път да направя и първото си ревю в блога. От доста време обмислям на кой продукт да е и реших да се спра на крема за ръце и нокти на Nuxe Reve de Miel. Получих го като подарък за рождения ми ден още през март и до сега съм си оформила мнение за него. Мисля че не е нужно да представям самата марка козметика, така че минавам направо към самото кремче.

Какво представлява продукта? 

Подхранващ и възстановяващ крем за сухи и напукани ръце и нокти. 

Как трябва да ни помогне? 

– подхранва, възстановява и успокоява кожата на ръцете

– придава мекота и еластичност

– предпазва от появата на видими признаци на стареене 

– заздравява ноктите 

Съдържание на продукта: 

Съдържа 89,9 % съставки от растителен произход. Активни съставки – чист акациев мед, слънчогледов екстракт, ценни растителни масла ( зехтин, оризови трици, макадамия, сусам, арганово масло, масло от карите, екстракт от ечемик ) , ботанически глицерин, витамин Е. 

Ето го и пълното съдържание: 

Моето лично мнение за продукта

Започнах да го ползвам веднага след като ми го подариха и мога да кажа, че съм много доволна от него. През месеците януари и февруари кожата на ръцете ми беше суха и грубовата и започнах да се замислям за някакъв крем. Харесах си този, включих го в wish листа си за рождение ден и го получих. Ползвам го от март почти ежедневно и все още имам достатъчно количество и за началото на есента. Е да, последните два месеца почти не го ползвам, но все пак излезе доста икономичен. Изпълни си функциите идеално и определено влиза в листа ми с любими продукти.  Консистенцията му е много нежна и немаслена, попива бързо и затопля кожата. Ароматът също е много приятен: на слънчоглед, с леки намеци за мед. 

Още информация за продукта:

– без парабени

– цена: 18,90 лв. за 75 мл.

Надявам се да съм била полезна с това първо за мен ревю. Не се притеснявайте да коментирате, независимо дали ще е положително или отрицателно. Мнението ви е важно за мен, за да знам как се справям 🙂