Еблива братовчедка

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Днес очаквахме гости. Сестрата на баща ми и нейната дъщеря, които живееха от дълги години в САЩ пристигаха да прекарат една седмица на вилата ни в Царево. Леля ми и баща ми се виждаха оказионално през последните 22 години, но тя все идваше без братовчедка ми и затова виждах малката само по снимки от пощата, които леля пращаше, а по-късно по скайпа или имейла.

Доколкото знаех, Габриела – братовчедка ми – говореше български, но с лек акцент. Американският английски ѝ беше повече като майчин, понеже беше отраснала там. Беше две години по-малка от мен, на 18. Тъкмо завършила гимназия и беше приета в колеж, затова леля я водеше на почивка в България, да ѝ покаже родната ѝ страна и да я запознае с нас.

Посрещнахме ги на летището в Бургас. Още щом зърнах стройната ѝ фигура и тъмната ѝ дълга бляскава коса, нещо в мен потрепна. Почувствах се неловко, докато тя мъкнеше тежкия си куфар към нас, а до нея се тътреше и леля Мария. Татко запрегръща и двете и шумно ги посрещна както само в България те посрещат след много години в чужбина. Аз прегърнах леля и се насочих към Габриела. Не бях сигурен дали да ѝ подам ръка беше достатъчно или трябваше направо да я прегърна. Докато неловко се доближавах към нея, тя предприе крачката и ме прегърна. Усетих нежния ѝ полъх, а момичешкият дъх, който ме повя, предизвика приятни тръпки у мен. Гърдите ѝ, вече напъпили, се опряха в моите и почти усетих твърдостта им. Смутих се силно! Та тя ми беше братовчедка! Не беше нормално да предизвиква в мен надървяне – защото точно това се случи. Надървих се и то адски!

Но тя го правеше. С нея седнахме на задната седалка. Докато бяхме в колата, тя не отделяше поглед от мен. Очите ѝ бяха толкова влажни и жадни да ме гледат навсякъде. Гледаха ме нагло в зърната, които прозираха през тънкия ми бял потник. Гледаха ме в чатала и в изпъкващото хълмче между краката ми. А гласът ѝ! Гласът ѝ беше истинска бомба, която предизвикаше мигновена ерекция у мен. Говореше български така сладко, с едва забележимо омекотяване на по-твърдите звуци. Използваше това, че татко и леля бяха отпред и се бяха улисали в забързан разговор и тихо ме разпитваше за дискотеките, за купоните, за марихуаната у нас. Личеше си, че беше дива! За секунда си представих как протяга ръка и ме хваща за втвърдения хуй, а след това започва да прави плавни движения нагоре-надолу, докато наглите ѝ очи не престават да ме изпиват!

Усетих, че ставам все по-твърд. Опитах се да си скръстя леко краката, за да не стане прекалено видимо, но тя сякаш ми прочете мислите и отново впери очи в пениса ми (или по-скоро неговите внушителни очертания). Гледа го доста по-дълго време, а след това хвърли бърз и предпазлив поглед към родителското тяло в предната част на колата и без ни най-малко да очаквам протегна ръка и я пъхна в гащите ми. Леко изстенах от изненада и кеф.

– Да, никакво излизане докато не свършим с градината. Хич не ми офкай – натякна баща ми, разбрал съвсем погрешно стенанията ми. Бях пропуснал какво точно си говорят той и леля отпред. Сега всичко беше в ръцете на Габриела – буквално!

Държеше го в топлата си ръка като професионалистка. Беше го стиснала силно, така че да чувствам по-голямо удоволствие. Започна да го лъска – първо бавно и внимателно, а след това по-бързо и интензивно. Бях толкова шокиран, че хвърлях притеснени погледи напред, но старите изобщо не поглеждаха към нас, нито ни намесваха в разговора. Шумът на мотора беше силен, прозорците бяха отворени и едва ли можеха да ни чуят. Габриела извади за секунда ръката си, наплюнчи я хубаво и отново я мушна. Този път беше още по-божествено! Почувствах сякаш я чукам не в ръката, а в тясната ѝ путка. Ох, как ми се искаше да скъсам малките ѝ гащички и да го заровя в розовата ѝ цепка и да я лашкам, докато не я усетя да ме мокри, а накрая да я опръскам с гореща сперма по цялото тяло! Исках да ѝ го подам в устата, да я лижа, да правим какви ли не извращения един с друг! Бях забравил, че сме кръвни братовчеди, а очевидно и тя! Та ние не се познавахме.

Тя продължаваше да ми прави чекия. Беше бясна в секса и това ѝ личеше. Вадеше езика си и облизваше устните си, докато ме гледаше възбудено в очите. Не исках да изоставам, затова мушнах дискретно ръка между бедрата ѝ. Изненадата не беше неочаквана – малка лигава локвичка беше навлажнила путето ѝ! Надървих се дори по-силно, ако това изобщо беше възможно! Започнах да ѝ правя скречове, но тя реши да ми го върне и започна да ми бие по-силно. Усетих първите тръпки на насладата! Леко се разтреперах, прехапах езика си, за да не изстена по-силно, а бедрата ми се свиха инстинктивно. На бавни тласъци гъстото ми семе се изля в нежната ѝ, но перверзна ръчичка. Напълно бях забравил, че моята също докосва чатала ѝ.

Отпуснах се назад изтерзано, а тя извади спермата ми, държейки я в шепичката си. Знаех какво ще последва – тя най-нагло ме загледа отново и я надвеси над устата си, изливайки цялото съдържание вътре. Облиза се лакомо и ми дари такъв поглед, сякаш ми казваше „Това е само началото, братовчеде!”.

Оказа се, че да – това наистина беше само началото! Но за продълженията ще ви разкажа някой друг път. Сега имам уговорка да си поиграя на чичо доктор с американската ми братовчедка Габриела.