10 божи заповеди на Моника Белучи

3
Добави коментар
boleyn
boleyn

Фаталната жена защитава брюнетките, обречени на изчезване. “Има прекалено много блондинки в Холивуд и само две или три брюнетки

Дивата на италианското кино Моника Белучи, ослепително красива, разкри пред списание “Ел“10-те божи заповеди, на които се подчинява, за да запази чара си на фатална жена.

Правило номер едно:
Жената трябва винаги да кара мъжете да я чакат.

Правило номер две:
Жената трябва да познава себе си много добре, да знае какво иска и защо го иска.

Правило номер три:
Фаталната жена трябва да рискува с червилото. Самото слагане на червило е еротичен, красив и чувствен жест, смята Белучи. Но когато една жена си сложи ярко червило, особено ако има плътни и чувствени устни, това вече е дръзко, допълва актрисата и приканва жените да правят точно това.

Правило номер четири:
Жената трябва да има смелостта да провокира.

Правило номер пет:
Жената трябва да накара мъжете да я уважават, но преди всичко тя самата трябва да се уважава и да не се срамува от това, което е постигнала.

Правило номер шест:
Фаталната жена не трябва да се притеснява да показва формите си, дори и когато те не са изваяни като перфектните форми на модел

Правило номер седем:
Фаталната дама трябва да води здравословен начин на живот, тоест да се храни здравословно, да спи повече, да се грижи за тялото си, да го “уважава”, защото именно то й помага да живее. Във връзка с това правило Белучи признава, че не си пада по диетите, защото, според нея, човешкото тяло не е създадено да понася “прекалено строги хранителни режими”.

Правило номер осем:
Фаталната жена защитава брюнетките, обречени на изчезване. “Има прекалено много блондинки в Холивуд и само две или три брюнетки. Това за мен е добре, тъй като имам повече работа, но не е добро послание за младите”, признава Белучи и споделя, че именно тази констатация я е накарала да измисли правило номер осем.

Правило номер девет:
Фаталната жена трябва да може да рискува, тоест да се показва винаги различна, както и да полага максимални усилия, за да реализира мечтите си. Ако се провали, фаталната жена трябва да си извлече поука и да продължи напред.

Правило номер десет:
С мъжете трябва да се действа умно, тоест жената трябва да остави чарът й да действа.