Спечелете 300 тениски, 300 книги, 300 ролетки, 300 шапки и големи отстъпки от Porotherm

1
Добави коментар
stanislav.a.galabov
stanislav.a.galabov

Краен срок – 31 декември 2015

Казват, че си толкова голям, колкото са големи мечтите ти. Всеки заслужава да расте и Винербергер знае това.

Ако и ти знаеш това и си готов да построиш мечтания дом, участвай в промоцията на Винербергер!

Само с 3 лесни стъпки можеш да спечелиш награди и много отстъпки при покупка на керамични системи за стени Porotherm!

Участниците в Промоцията имат възможност да спечелят следните награди:
а.    Ваучер за отстъпка при бъдеща покупка на количество продукти от системите за керамични стени Porotherm, включващи керамични блокове Porotherm, керамични щурцове Porotherm и разтвори Porotherm, предлагани от Винербергер. Конкретната стойност на ваучера се генерира според установеният в Регистрационната форма обем на конкретния обект.

б.    Индивидуална безплатна консултация от специалист – търговски представител на Винербергер ЕООД с цел избор на най-подходящо системно решение за конкретния обект.

в.    Предметни награди по избор на Участника – 300 Шапки; 300 Ролетки; 300 Книги; 300 Тениски

Промоцията обхваща два етапа. За участието във всеки един от двата етапа е необходимо Участникът да предприеме следните действия:

Етап Генериране на награди
1. Да попълни специалната регистрационна форма на интернет страницата на Винербергер www.myhome.wienerberger.bg;
2. Да отговори на задължителните в регистрационната форма въпроси;
3. Да предостави, изисканите във формата лични данни;
4. Да изпрати попълнената форма в горепосочената ландинг/регистрационна страница и да получи е-мейл потвърждение за успешно приключила регистрация;
5. Да генерира Ваучер или Подарък, съответстващ на квадратурата на регистрирания обект;
6. Да получи и отговори на обаждане от представител на Винербергер по телефона;
7. Ако желае да уговори в удобно за него време и място провеждането на индивидуална безплатна консултация от специалист – търговски представител на Винербергер ЕООД с цел избор на най-подходящо системно решение за конкретния обект

Етап Осребряване на генерирани Ваучери
1. Да съхранява отговорно генерираният от регистрационната форма ваучер. Ваучерите се генерират и получават от Участника, на посочен от него личен е-мейл адрес. Всеки Ваучер е с уникален идентификационен код, отговарящ на регистрирания в играта на ландинг страницата www.myhome.wienerberger.bg Участник.
2. Да избере системно решение за стени Porotherm за изграждане на регистрирания от Участника обект самостоятелно или с помощта на търговският представител на Винербергер.
3. Да закупи от дистрибутор на Винербергер необходимото за регистрирания обект количество тухли, щурцове и разтвори Porotherm най-късно до 31.12.2016 г. Пълният списък с дистрибутори на Винербергер може да бъде намерен на:
http://www.wienerberger.bg/стени/porotherm/дистрибутори
4. Да представи копие на фактура, удостоверяваща закупеното количество тухли, щурцове и разтвори Porotherm на търговския представител за съответния регион, в който се намира регистрирания обект. Пълният списък с търговски представители на Винербергер може да бъде намерен на:
http://www.wienerberger.bg/търговски-представители-на-винербергер-еоод.html
5. Да попълни и подпише приемо-предавателен протокол и служебна бележка за получен доход. Протоколът и служебната бележка се съставят в два еднообразни екземпляра – един за Участника и един за Организатора. В протокола се посочва вида и номера на документа удостоверяваш закупеното количество тухли, разтвори и щурцове Porotherm, както и номер на лична банкова сметка на Участника, на която ще получи равностойността на Ваучера.

Предметните награди се избират в момента на попълване на регистрационната форма.

Предметните награди се изпращат от Организатора по пощата на посочения от Участника в регистрационната форма адрес.

След изчерпване на предвидените количества предметни награди Организаторът има право да предложи заместител на избраната от Участника награда или да съгласува с него по-късен срок на изпълнение за получаване на посочената от Участника награда

В случай, че Участникът не е посочил пощенски адрес, на който да му бъде изпратена предметната награда, Участникът може да я получи лично на място в офиса на Организатора – гр. София 1172, ул. Св. Пимен Зографски 4, бизнес сграда 2, етаж, 2, офис 1 в срок до 30 календарни дни след регистрацията на Участника.